Jasna sprega MUP-a i Tužiteljstva ZHŽ na zataškavanju kriminala

ljubuski.info

Vežući se za općinske i županijske političare HDZ BiH, pravomoćno presuđeni kriminalac iz MUP-a ZHŽ Miroslav Galić pokušava stvoriti zaštitni "omotač" oko sebe, kako bi, zajedno s glavnom županijskom tužiteljicom Vesnom Ćavar i tužiteljem Mladenom Hrstićem, izbjegao procesuiranje za kriminal odnosno za njegovo zataškavanje.

Nedvojbeno je kako su sva rješenja koja je u MUP-u ZHŽ, nakon 2006. godine, dobio Miroslav Galić krivotvorena unutar struktura MUP-a. Tužitelj Mladen Hrstić i glavna tužiteljica Vesna Ćavar, neprovodeći postupak istrage, sve žele staviti pod tepih i zataškati. Institutom Naloga o neprovođenju istrage, kojeg uporno donose Hrstić i Ćavar, brani se kriminal u MUP-u ZHŽ, koji je neporeciv.

Član neovisnog odbora, magistar prava Vjekoslav Draškić službeno je potvrdio kako se radi o jasnoj sprezi MUP-a i Tužiteljstva ZHŽ na zataškavanju kriminala.

Već ranije se dogodio oštar verbalni sukob između Vesne Ćavar i zamjenice federalnog tužitelja Alme Tirić, koja bi, uskoro, trebala dati nalog tužitelju Hrstiću i tužiteljici Ćavar da pronađu vremena i provjere nezakonitosti oko Miroslava Galića, koji se, nakon deložiranja iz fotelje prvog županijskog kriminaliste, odvažio i plasirati svoje stavove na Internetu.

Prema potvrđenim informacijama, kako bi se očuvao bar privid zakonitosti, samo je pitanje vremena kada će Galić napustiti MUP ZHŽ.

Neka metla će trebati proći i kroz županijsko tužiteljstvo, budući da se protiv tužitelja vode kazneni postupci, a kriminal više ne mogu poreći ni najvjerniji vojnici partije.

Glas naroda

neka samo poslušaju izjavu dragog nam vođe šta se događalo u MUP-u, ili je UJDE LI VUK KENJCA

S tipkovnica na ulice nema druge

U pitanju je organizirani kriminali koji provode Tužitelji i MUP u većini europskih država završili bi u zatvoru, kod nas nedodirljivi.
Zna li možda neko kome se obratit da se skinu ovakvi popout Vesne Ćavar

Ovo se vec godinama radi jaci su od srbske i sicilijanske mafije

Ovo je projekt SANU odnosno HDZ BiH koji je zločin od njihove strane procesuiran i sankcioniran a bilo je svega od devedesete ubojstva pljačake šverc cigaretama tko je uhvaćen sitne ribice

to kao novost?

Ajde to inekako mogu razumit ali nemovu razumit ko ovoliki kriminal štiti u lovstvu HUL Kravica kao i samog presjednika Marija Hercega lažnog invalida i pukovnika?

U "lovcima" su svi minhenska bojna

Treba prvo istražiti kriminalna djela od vremena Ljiljanka Naletilića na ovamo jer Ćavar Vesna je bila njegov potrčko i učenik, Pa kakav je učitelj bio vidi se iz priloženog da isti odnos spram MUPu ima i ona. Sitne prestupnike kaznit dok one veće u ladicu i nek idu u zastaru. Izgleda da ovdje nitko nikog ne smije istraćivati jer svatko svakog drći u šaci tj. nešto o njemu zna što nije po zakonu odradio.

Tako je jere naj veci mafijas ljiljanko nalitilic onda njegovi kompanjoni boro leko i mate dolkic sta su oni zla napravili u nasem kraju heben im kevu u grobu svoj trojici

Slika govori više od riječi ovaj nisoki galić nije dorastao goropadnom bubasoru te je zauzeo muško-junački stav izvan dometa al nekad metla pukne bolje od TOPA???

Moj Hrsticu sta tata kaze na sve ovo suti i drzi se za stolicu

Komesare, gdje ti je zet Šagolj, u kojem je zatvoru, ,, Piske ,, ma kako te nije stid jarane, ti komesar ? ?

Svaka čast besnice vesnice dok sam ja komesar za svaki Miljevdan imaš po jednu plaketu i priznanje za odanost i za svako sranj@

Jasna sprega MUP-a i Tužiteljstva ZHŽ na zataškavanju kriminala
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari