Novim kolektivnim ugovorom bolji uvjeti za uposlene u srednjim školama ZHŽ

ljubuski.info

Zaposleni u srednjim školama u Zapadnohercegovačkoj županiji od idućeg mjeseca trebali bi imati 5,5% posto veću plaću.

Rezultat je to dogovora predstavnika Vlade ZHŽ-a i predstavnika Neovisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama ZHŽ-a glede potpisivanja kolektivnog ugovora koji je jučer okončan u Ministarstvu financija u Ljubuškom.

Prema riječima Jasminke Petric, predsjednice Neovisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama ZHŽ-a, veće plaće su samo dio boljih uvjeta koje će zaposleni u srednjim školama imati po stupanju novog kolektivnog ugovora na snagu.
Rodilje će za vrijeme rodiljskog dopusta imati 100-postotni iznos plaće, s tim da će majke koje imaju troje i više djece moći u razdoblju dok najmlađe dijete napuni dvije godine raditi pola norme, a primati punu plaću - navodi Petric.

Ističe kako se regulira i isplata regresa.

Marija Medić Bošnjak | Večernji list

Glas naroda

A šta je sa sindikatom MUP a?
Jesu li oni dio diskriminacije ili...?
Kada će odgovori na javne upite upućene prema ministru MUP a od strane čelnika sindikata?

Ma šta će policija, nesmiju ni štrajkati, njima ti odbijaju od plaće ko štrajka, onaj ko progovori da je štrajk opravdan, odma te degradira na drugo mjesto, pa čak u drugi grad npr.ljubuški. policiji tako i treba kad nisu jedinstveni. Onaj tko je kriminalac, njega umjesto da pošalju kući, čovjeka poštena prebace u Ljubuški,a kriminalca postave na njegovo radno mjesto. Doušnici iz Pu prenose šta je ko rekao u MUP, te na taj način dobivaju činove, zapošljavaju svoje, uživaju sve privilegije. Nažalost, pola ih je taki, što sjede na dvije stolice??

Da nije zulum-jest
Da policijom ne upravlja politika-podobnici-[ * neprimjereno * ]vci-osobe dokazano amoralne [ * neprimjereno * ],kriminalci destruktivci kupljene fakultetlije-upravljaju
Da policiju može degradirati-može samo ova naprijed navedena namet koja odgovara politici.
Hoće policija će očistiti svoje redove ma koliko vremena trebalo a da i među policajcima (ono brzo naprednim) nema [ * neprimjereno * ]vaca-ima ih.
Ako ovoj naprednoj državi netreba policija policija će se ukloniti i vama pokloniti MUP i sve cvijeće u njemu gdje ima jako čestitih ljudi-nisu to sve borasi madunovići galići marijanovići i ini drugi koje drži politika da vas sve harači i grebe.
Kroz ovi minuli period ta jednostavna policija kojoj psujete majke stoji vam na raspolaganju 24sata na dan za koje nema neprilike da nisu svama jet ih vi zovete.
Veliku ste im podršku dali a oni ne štite svoj zakon nego vaš i stoje vam na usluzi.
Dragi moj narode zamislite da su ti jednostavni policajci kao njihovo rukovostvo pa tko bi ulicom hodao bilo bi svaki dan po nekoliko osoba u gepeku obranih vinograda izdatih dokumenata lažnih diploma i inih drugih događaja.
Policija nemože biti sramota sramota je oblak iznad nje uprava i politika.
Ako je netko krao meni je oštećenoga žao zamislite gotov predmet završi taj policajac a za tužitelja vrijefi KRATKO nema dokaza a [ * neprimjereno * ] vlasniku otjera frezu oboio sprejem i proda u drugo selo.
Sve se radi da se i ovo malo sasadi ali vidite li ima i u policiji onih koji hoće red.
Nemožeš red napravit sa Božom Nakićem koji svako malo dođe svojim djelatnicama i njegovim šefom Željkom Jukićem te zajedničkim snagama prosipaju pravo i struku.
Ma sjest će i željko i bože na klupu gdje nema šaptanja dosta više vuzgina.
Komesar da vrši trijažu koga optužiti koga presuditi koga u ladicu tutnuti narode i vojsko jadna ti si.
Moj odgovara pred zakonom njihov nije svi ste vidjeli mnogi osjećaju a svi trpe osim vlasnika države županije i mupa.
Ako je njihov narkoman ili je krao daj ga ovamo zaposli treba ga kultivirat a vi što nevidite svojim očima ne govorite svojim usnama nečujete svojim ušima već političko sotonskim čulima osjećat će djeca vaša što uradiste svome bratu u vjeri a sada je vaša vjera duboka stolica klima i novac prokletstvo ste odabrali [ * neprimjereno * ]vci a vaši su dani odbrojani brzo će te svatiti

Hvale vrijedno. Svaka cast

Plaće su smanjene za 8 % 2013. godine. Ovo nije povećanje plaće!?

Uvik neko mora dronjat davlu nikad dosta nost će java šta je s onima koji nemaju nista triba tebe izvest na sunce pa da vidiš kako je kad misecima nemaš place srami se

O sunce moje

Novim kolektivnim ugovorom bolji uvjeti za uposlene u srednjim školama ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari