Promocija knjige "Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama"

ljubuski.info

Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Općinom Ljubuški, u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto 2017." te povodom obilježavanja 80 godina postojanja Knjižnice Ljubuški, organizira promociju knjige "Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama", autora fra Gorana Azinovića i fra Zvonke Benkovića.

Promocija knjige održat će se u četvrtak 27. srpnja 2017. godine, u gradskom parku u Ljubuškom, s početkom u 20,30 sati.

Uz autore knjige fra Gorana Azinovića i fra Zvonku Benkovića, svoj osvrt na istu dat će i fra Mario Knezović, dok će pak u glazbenom djelu promocije nastupit ženska pjevačka skupina "Izvor" - HKUD Studenčica iz Studenaca te Sonja Grgić, učenica Srednje glazbene škole, s glazbenom točkom na flauti.

Ukratko o knjizi:

U suradnji s 2 svećenika i preko 20 roditelja djece s Downovim sindromom napisana je knjiga o tim malenim anđelima; roditeljskom pogledu na njih, radu s njima, prihvaćenosti u društvu itd. 

Ovom knjigom koja broji 312 stranica, urednici fra Goran Azinović i fra Zvonko Benković žele prikazati da ti maleni anđeli nisu stranci u našem društvu ili nešto što trebamo gledati sa strahom ili rezervom. Danas je rijetko, doslovno, nemoguće pronaći knjigu s ovakvom tematikom i sigurno će biti mnogima na blagoslov i pomoć dok je budu čitali. U knjigu su uključene kratke priče i svjedočanstva.

Mnogima će otvoriti oči da kao što sam naslov kaže "ne lomite napukle trske". Ta djeca nas trebaju!

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari