U padu vrtuljka ozlijeđeno devet osoba

ljubuski.info

U padu vrtuljka u Posušju ozlijeđeno je devet osoba. Nesreća se dogodila u četvrtak u 23.30 sati, a na svu sreću izbjegnuta je veća tragedija.

Nesreća se dogodila na lokalitetu Ilijino brdo u Posušju sinoć u 23.30 sati, a devet osoba je ozlijeđeno od kojih su dvije maloljetne. Mjesto su osiguravali policijski pripadnici PU Posušje, izjavio je glasnogovornik MUP-a ZHŽ Dražan Bošnjak.

Na mjestu nesreće su bili policijski pripadnici PU Posušje i Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Posušje, a dežurni županijski tužitelj naredio je očevid koji će biti urađen u petak u prijepodnevnim satima jer sinoć nije bilo uvjeta.

Kako se neslužbeno doznaje, jedna djevojka je zadobila prijelom noge dok su ostali prošli s lakšim ozljedama u vidu ogrebotina i nagnječenja.

Dvije osobe uhićene

Danas su uhićene dvije osobe zbog ove nesreće.
Dvije osobe su lišene slobode zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti, potvrdio je glasnogovornik MUP-a ZHŽ Dražan Bošnjak.

S obzirom da sinoć nije bilo uvjeta da se obavi očevid, on se vrši jutros u nazočnosti dežurnog županijskog tužitelja.

bljesak.info

Glas naroda

...kako su dobili dozvolu..inspektore pod hitno kaznit

Prvo treba voditi računa barem u krajevima koji nominalno barem domovnicama su bliže eur.uniji.prepiseti od njih sve barem na razini županije.ako znate prepisati. I onda dopustiti rad takvim osobama bilo pravnim bilo fizičkim. A onda ustrojiti sve kako treba a ne dovesti poltroni i te inspekcije i koji tetose mali obrtnike trgovce sve što je maleno oni napadaju.....a oni sto su veliki njih ne smije dirati jer eto oni su veliki....malo sutra....tiho napravite istraživanje rada sviju vrsta inspekcija....pa ćete vidjeti da ne kažemo...pocev od svoga kraja pa sve do obrazovne inspekcije koja dopušta sve i svasta pa preko raznih sanitarnih inspekcija koje ne rade svoj posao na dernecima ovoga tipa.pa raznim tehničkim službama što ne rade svoj posao. Istina svi žele zaraditi za svoj kruh ali neki preko qca a neki preko nnnnnn

Prošlih godina je bilo ozljeđenih od bikova, sad su počela i stradavanja od ringišpila. Čudo je božje da nema teže ozljeđenih i od jednog i od drugog. . Pita li se itko u kom pravcu u stvari mi kao društvo idemo pa nam je glavna fešta borba bikova i ringišpil na njivi na ledini( to je bilo prije više od sto godina fora) Drugo- pogledajte samo kakve su ograde oko bikova kad se bodu. Kad bikovi nalete prolete ih ko ništa. Okolo dica, žene, šetači, masa ljudi i onda kad bik naleti pusta trka vriska- niđe veze...ne bi da smo u 19 stoljeću ili na nekoj čergi.
Pita li se itko zašto to uopće treba- kakve veze u stvari i ima i jedno i drugo sa svetim Ilijom koji se tada slavio.

više ima stradalih imrtvih na utakmicama nego na bikijadama,Samo na bikijadama skupa se takmičw i nadmeću sva tri naroda a da nikada nije bilo nereda.

Jesu li ministri kulture sva tri naroda djelili nagrade na Bikijadi ili ???

Nije samo da se to sve dopušta nego se čak iz proračinskog novca isplaćuju nagrade vlasnicima bikova koji dobodu. Ti vlasnici često puta i ne budu iz ovih krajeva I onda imaš situacije da na hrvatske i katoličke blagdane po nekoliko tisuća maraka nagrada ode ko zna kome i ko zna gdje (a recimo za porodiljne naknade kažu nema para).

A što možete, budalama uvijek veselje.

Hej raja da taj nije bjo ŠEPAV !!!

U padu vrtuljka ozlijeđeno devet osoba
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari