Povratak na mjesto zločina

ljubuski.info

U stvarnosti se gotovo uvijek dogodi da se kriminalac, u začaranom krugu kriminala, vrati na mjesto gdje je nedjela počinio. Tako je Ravnatelj policije Milan Galić vratio na mjesto počinjenja kriminala njegovog organizatora i počinitelja poznatom posuškog matematičara Miroslava Galića.

Ravnatelj Milan Galić je bio svjedok ovog višemilijunskog kriminala, zataškavao je sve istrage, pa i najsvježije, tako da niti 2011. godine nije propustio zaobići dokumentaciju koja potvrđuje krivotvorenje niza rješenja pomoću kojih je Miroslav Galić ostao u policiji, igrao se zataškavanja kriminala i, naravno, podmetanja kaznenih djela u suradnji s tužiteljima Tužiteljstva ZHŽ, na čelu s Glavnom tužiteljicom Vesnom Ćavar.

Nakon što je službeno priznao kako se radilo o kaznenim djelima, Ravnatelj policije je imao samo jedan izbor, a to je udaljiti Miru, kako ovog kriminalca umiljato oslovljava predsjednik HDZ BiH ZHŽ Nevenko Barbarić, iz policije.

Zbog prikrivanja kaznenih djela oko kriminalca Galića će započeti zakonom predviđeni postupci.

Očekuje se odgovor Nezavisnog policijskog odbora

Sljedeći će tjedan Nezavisni policijski odbor razmatrati odgovor na neprovedene zahtjeve poslane Ravnatelju policije prije 3 tjedna.

Odgovor Ravnatelja Galića je pristigao u Skupštinu ZHŽ, ali on nije zahtjeve proveo, pa se očekuje pokretanje postupka njegove smjene, jer štiti kriminal, ne samo oko svog prezimenjaka, već niza drugih kaznenih djela u MUP-u.

Tužiteljstvo ZHŽ jos nije pozvalo famoznog ministra Zdravka Borasa kako bi se očitovao o kaznenom djelu prijetnji skidanja glave s ramena predsjedniku Nezavisnog odbora Dragi Martinoviću. Prije nekoliko dana o tome su, ali o drugim bolnim temama, oči u oči, razgovarali Milan Galić i Glavna tužiteljica Vesna Ćavar, na sastanku u Tužiteljstvu, doznaje se iz institucija.
Razgovor je, doznaje se, bio konstruktivan i na tragu dobrih bilateralnih odnosa dvoje istaknutih šefova policije i Tužiteljstva.

Protiv Vesne Ćavar i neperspektivnog tužitelja Mladena Hrstića uskoro započinje istraga po pitanju neutvrđivanja zbog čega je, i tko je krivotvorio rješenja oko Miroslava Galića.

Destabilizacija rada PU Posušje

U PU Posušje dolaskom Mire, kako ga oslovljava Nevenko Barbarić, zavladao je muk i nervoza. Pravomoćno osuđeni kriminalac je, prema informacijama, stvar uzeo u svoje ruke, pa je policajcima i drugim službenicima zapovjedio da manje koriste u poslu mobitele, a prihvate se radio veza. Čini se kako slijedi pokušaj štednje u PU Posušje, kad je u pitanju Eronet, dok se, nikad modernizirane i otvorene radijske komunikacije, koje se u realnom vremenu mogu slušati i u Surdulici u središnjoj Srbiji, stavljaju u prvi plan.

Vidljiv je ogroman kaos u policiji ZHŽ. Kome je on cilj ostaje zagonetka. Medjutim HDZ BiH, kao prefiksno Hrvatska stranka, u svom bi imenu trebala ubaciti jos nekoliko prefiksa, sufiksa, epiteta i personifikacija s metaforickim sadržajem, osim ako netko županijsku organizaciju stranke ne deratizira, dezinficira i potom dobro parfimira.

Hrvatima u ZHŽ stvarno nedostaje političkog dezodoransa, jer se nadaleko čuje smrad ispod "pazuha".

Glas naroda

Povratak na mjesto gdje je bio najuspjesniji, a prema nekim izvorima oprostaj Mire, vratio se samo gdje je zapoceo karijeru i otisao u zaborav...

Kriminalci u MUP-u koliko god mislite da ste pametni krug vam se sužava i vrijeme apsolutno radi protiv vas!Jeste li toga svjesni??? Korumpirani tužitelji županijskog tužiteljstva jeste li sigurni da ste pametni i da vam nitko ništa ne može??? Razmislite, možda drugi put nećete imati priliku!!!

Ma kakav DRAGO MARTINOVIĆ ministar zdravko ima ovlast ispred partije svakome glavu osić ko se javi protiv državotvorne partije i NOB-e i tekovina stečenih u VRAPČU a kamoli nariktat želudac tj.strunjež nekom novinaru ili policajcu jer ministar preferira alternativnu medicinu preporuča proizvode vinove loze ušao je j krug kriminalaca neopaženo dokazano da sve HRVATICE I HRVATE voli kao svoju SESTRU i svoga BRATA da će poginut za svakoga policajca ako nemože UTEĆ jer ga i otaDžbina HRVATSKA traži da mu isplati retroaktivno za obranu VUKOVARA al ministar zdravkozbog preuzetih obaveza od sekretara barbarića nemože niti glavedignut kad prolazi pored vas a vi ga nećete razumjeti ni utome koristi zaštitne naočale da mu nevidite krvave oči koje bdiju i dan i noć da vi slobodno spavate dok MUP napadaju razni cikesi,razbojnici i teroristi paleći auta ispred policijskih uprava zdravko zajedno sa glavnim inspektorom milanom je naložio i duge cjevi da budu nadohvat ruke čak i onima koji se pitaju koju stranu okrenut sebi debelu il tanku marijanović je sve pouzdane njemu u Grudskom podzemlju naoružao službenim glokovim kao znak raspoznavanja podjeljene su značke ovima što preparkirivaju vozila talijana i domaća što se bolne caklijaju boro drži cugle nacije sve će biti zauzdano milenko napetu olovku drži i čeka hartiju bošnjak je priredio tiskovnu koferenciju vezano za KOSOVO miro je na poziciji spreman za izdavanje osobnih iskaznica SIRIJCIMA koje će pače i kum preuzeti i teleportirati u EU ☆ ništa nije prepušteno slučaju MOJ NAROD MOŽE MIRNO NESRETAN SPAVAT JER SRETNA JE PARTIJA KOJA SE OVAKO BORI ZA NARODNA PRAVA.

Kana triba si ga prekomandom smistit usebe kući doli ti je najpotribniji ako si mu dužan fotelju to nije stvar MUP-a nit PU POSUŠJA.

kradeze je stožerna stranka rvackog lopovluka

Nadimak ovome katakteru neodgovara nikako MEKIĆ časti sve poredu i nakon duže vremena garaža je PONOVNO ZATVORENA.

Banda al opet su dobri kakvi su prija bili boro leko ljiljanko naletilic mate dolkic i ostali, sad je puno bolje

Pa kolege POSUŠACI vi ste profesionalci miroslav-miro je jedan SRETAN VAM BLAGDAN SVETOGA ILIJE.
Vrijeme ide zajednica je zakon MIR VAMA.

sad trebamo glasat za kradeze biće im dobro i lagodno ko i dosad a narode ebite se i idite u njemačku
njima medi zato i jesu u partiji kradeze
blesav narod ne zna zase glasat
no shvatit će brzo

narodu i kleru sretan sveti ilija a poseban pozdrav iseljenim to jest potjeranim hrvatim u njemačku
danas se jede pečenje a u njemačkoj koljenice i piva
pozdrav HDZu i starom kraju iz nemačke

VELIKI nesporazum u Ljubuškom !!!!!!!!!!!!!!
Kada se htio ispratit miroslav-miro-šepo galić službenici i namještenici htjeli su ispeći VOLA-čuvši to [ * neprimjereno * ] je mako vjerojatno da nebi došlo do zabune U organizaciji i pripremi.

Narodni nezahvalnici kako vas nije stid VESNA je takovadjela učinilada ste joj dužni bar frizuru na svakom koraku.

Moj milane grebene tvoje sudbine grebete ukući grebete u Mup-u
pa ti bi imavo [ * neprimjereno * ]adi nebrojeno ali sreća tvoja nemereš zanit.

gospon GEPEK dobro došo ovo je PU POSUŠJE ako mislite da ste u studiju opominjemo vas da su vaše režije AORIST

Nezavisni odbor je vec ucjenjen i usutkan.Sta reci kad svi rade po NE zakonu.

Neovisni odbor će pokazati svoje pravo lice na slijedećoj sjednici..

Veliko je poštenje u neovisnom.sve stručnjaci

U MUP-u je raspad sustava, osjeća se to na svakom koraku.Gdje je ona silina koju je vještački i na silu zaveo [ * neprimjereno * ] i tuteka-ovdeka?Sve je palo i to prije nego se i mislilo.Osjeća se sirovi primitivizam,ali drugačije i nije moglo.Neupitno dolazi vrijeme kad će se morati što-šta objasniti, dolazi vrijeme kada će pojedinci MORATI objasniti svoje bahato ponašanje.

Stanje u Mup je odlicno..a tek u PU Ljubuski ..tu se nezna tko pije..tu je potrebno sve izmjeniti..od glave do repa..inace ce se urusiti sustav..

Ma dosta i je vise smrde na daleko.Prvi korak tecaj kulturnog ponasanja.

marak ili leko na celo mupa

Nezavisni odbor će iskoristit sve zakonske ovlasti da ove stvari istjera na čistač, bez obzira o kome se radilo... Oni koji se oglušuju o zahtjeve, ne izvršavaju Zakonom prdvidjene obaveze, poput Miroslavova kuma Kane Galića, svjesno prikrivaju kriminal,zbog čega su više puta upozoravani zajedno sa svojim najbližim suradnicima u kriminalu, poput Biže i Madunovića, protiv takvih će također biti pokrenut postupak... Nezavisnim odvorom neće upravljat kriminalci poput ministra [ * neprimjereno * ]a i njegovih ulizica, ma koliko se napinjali, prijetili i opstruirali njegov rad...
Lijepi pozdrav!

Milan-Kana Galić zvani politički odabrani još zacrni crno lice iz sred mupa iz stupice.
Čemu služiš kom se klanjaš dije onaj stari kana.
Zar si isti ko i oni ili TELE il [ * neprimjereno * ]I.

naša hercegovina još nezna šta je demokracija
za vrime dvadeset i pet godina
nijedna organizirana demostracija
a narodu se voda za uši zalila
moji hercegovci imate dva izbora
ili demostracija organizirana ili ko ja izbjeglica
mislim da je krajnje vrime da razmislite
orgsnizirajte demostracije ili kupujte katte
jel tak il ne tak poslušni siromašni i čisti

Dolaskom mire i lipa ispred zgrade PU je postala emotivna te je gorko zaplakala umjesto suza opadao je list tako da je žalosna gola ostala

A šta će tek biti kad se kana vrati, cunami će odnijeti zgradu!

IDEALNO OPTIMALNO !!!
Pod hitno otvorit ispostavu pol u kaninoj garaži te sastavit kumove i rodijake ali nemonte da kana pita ženu neće dat prostor neka upita bilo ko drugi i biće obostrano zadovoljstvo

MILAN:Moja vesna jel ladica tjesna jel možemo ovoga Dragu Martinovića još ikako skljukat unutra bar još pola godine miro nije moga doći tražio sa ministrom KAKO do dva iz ponoći daj skljukaćemo ga nekako.
VESNA:Jesi galić al ne traži čuda miro me ćaknuo ali nisam luda;kud milane ovo vrije svuda probaj drugdje oće da mi sude
U drage je povelika glava obrazovan i stoji ga raja.
MILAN:moja vese u frižder ga stavi sve poljulja na muke me stavi.
Znaš da svaku istragu te stojim ali ovog nekako se bojim ako treba tražit na tavanu u izbi sam i na tviju stranu.
Tebe ćemo u DGS ubacit miru ću ti u Posušju spasit ispostava nekolko otvorit neću naše kadrove zatvorit.
Samo v e s e ovoga DRAGU rješi partija će kesu da odrješi.
Ima zakon DRAGO nema pravo tako piši sada žemska glavo
VESNA:opet vadim a sebi ga mećem jer galići vi ste moje cvijeće
MILAN:to v e s n i c e milo moje cvjeće galići ti zaboravit neće

Haj Šeki Šeki, tako mi Alaha, dovest ću te Šeki, do prosjačkog štapa !

U Hrvatskoj Srbiji Crnoj Gori BiH u policiji i tužiteljstvu od devedesetih rade ljudi koji su stručnjaci za zataškavanje

Povratak na mjesto zločina
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari