Mlade rukometašice osvojile drugo mjesto

Međunarodni rukometni turnir za mlađe kategorije u Međugorju „Stanko Sivrić“ je uspješno završen za mlađe dobne kategorije našeg kluba.

Četvrti dan turnira je bio ujedno i završni, a na rasporedu su bile utakmice poluzavršnice i završnice na kojem su mlade rukometašice Ljubuškog generacije 1994/1995 zauzele odlično drugo mjesto, dok su igračice 1996/1997 na kraju ipak odigrale ispod očekivanog i uknjižile poraze u polufinalnoj i utakmici za treće mjesto.

Starija dobna skupina rukometašica je u finalu tijesno poražena od mostarske Lokomotive rezultatom 10:09, iako su u skupnoj fazi natjecanja mostarke morale stisnuti ruku našim rukometašicama koje su tada slavile sa 08:06.

Utakmica je odigrana na visokom nivou cijelo vrijeme i ljubitelji rukometa su imali šta vidjeti od obadvije ekipe, a treneri su se u prijateljskom ozračju na kraju meča složili da je danas pobijedila ipak sretnija ekipa.

Kod naših rukometašica bolja od ostalih Martina Nižić, dok je kod svečanog proglašenja titulu najbolje vratarke turnira ponijela naša rukometašica Željana Stojak.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari