Ždrijeb natjecanja 14. MNL MZ općine Ljubuški

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, organizator "14. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017. godine" i "7. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški za igrače do 16 godina starosti", obavještava predstavnike prijavljenih momčadi da će se ždrijeb natjecanja upriličit u utorak 11. srpnja 2017. godine, s početkom u 10 sati u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Ujedno, ovom prigodom obavještavamo prijavljene momčadi i cjelokupnu ljubušku javnost da će "14. Malonogometna lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017. godine" i "7. Malonogometna lige mjesnih zajednica općine Ljubuški za igrače do 16 godina starosti" započeti u ponedjeljak 17. srpnja 2017. godine.

Podjećamo, malonogometne momčadi, sudionice skorašnjeg ligaškog natjecanja mjesnih zajednica općine Ljubuški neće plaćati kotizaciju za nastup.

Naime, to je dogovoreno suradnjom Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški i Općine Ljubuški, koji će pokriti troškove nastupa, kako bi se momčadima mjesnih zajednica financijski olakšalo sudjelovanje na najmasovnijem i najpraćenijem športskom natjecanju općine Ljubuški.

JU "Kulturno-športski centar Ljubuški"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari