Izviđaču cilj povratak na sami vrh

Od 22.8. do 30.8.2009. ekipa Izviđača odlazi na drugi dio priprema u Sloveniju.

No prije samog dolaska u Sloveniju, na dva dana će se zaustaviti u Sisku gdje će im domaćin biti RK Siscia i sa kojim će naravno već u subotu odigrati utakmicu, dok će nedjelja biti rezervirana za novi susret i to sa RK Moslavina koji će se odigrati u Kutini.

Po završetku ove dvije utakmice, ekipa u ponedjeljak nakon ručka putuje dalje u Sloveniju gdje je taj isti dan očekuje utakmica u večernjim satima sa RK Krka (Novo Mesto).

Potom će se uputiti u grad Škofija Loka koji će im biti baza preostalih dana priprema u Sloveniji.

Da Skaute očekuje zaista dinamičan tempo govori i veliki broj utakmica koje će tokom drugog dijela priprema odigrati. Pa ih tako u nastavku, 25.8. očekuje utakmica sa RK Merkur. Odmah sljedeći dan odigrat će susret u Ljubljani i to sa RK Slovan. Nakon toga 27.8. odlaze u Trebnje gdje će odigrati susret sa RK Trimo Trebnje.

Posljednja dva dana priprema, 28/29.8. očekuje ih turnir na kojem će sudjelovati i odigrati tri utakmice.

Sve utakmice igrat će se u poslijepodnevnim satima dok će u jutarnjim satima trenirati prema predviđenom planu i programu.

Osvrnuvši se na navedeni dinamični tempo priprema, razgovarali smo sa najnovijom prinovom Izviđača, Igorom Radojevićem koji dolazi iz Crne Gore. Igor je inače omladinski reprezentativac Crne Gore te bivši igrač RK Budućnost.

"Pripreme će sigurno biti dosta teške i dinamične no svjesni smo da nam je takav tempo neophodan ukoliko želimo postići zacrtane ciljeve, a to je sami vrh."

S obzirom da je već par dana tu, naglasio je da se jako dobro uklopio te da ga je ekipa odlično prihvatila a pripreme će mu biti idealna prilika da što bolje upozna svakoga ponaosob. Također je naveo da je ekipa iznimno talentirana i da će dati sve od sebe da se što bolje uigraju kroz utakmice i treninge koje će odraditi na pripremama i na taj način spremno dočekati početak natjecanja.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari