Počele prijave za "14. MNL MZ općine Ljubuški 2017."

ljubuski.info

Javna ustanova Kulturno-športski centar, Ljubuški organizator je "14. Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017.".

Sudionici turnira bit će momčadi koje predstavljaju mjesne zajednice naše općine, pa ovim putem pozivamo predstavnike tih momčadi izvršiti njihovu prijavu za natjecanje u uredu Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški u Gradskoj športskoj dvorani, svakog radnog dana u vremenu od 8 do 14 sati, a najdalje do petka, 30.lipnja do kada treba dostaviti popise s maksimalno 20 prijavljenih igrača.

I ove godine igrat će se i "7. Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017." za igrače do 16 godina starosti, a prijave za ovo natjecanje primat će se također u uredu Javne ustanove.

Napominjemo kako ove godine nema uplate kotizacije za sudjelovanje u navedenim natjecanjima, a sve podrobnije informacije o sudjelovanju u "14. Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica općine Ljubuški 2017.godine " i "7. MNL općine MZ 2017.godine za igrače do 16 godina starosti", mogu se dobiti na telefon broj: 833-072, te na mobitel broj: 063/ 321-878 odnosno 063/ 773-315.

JU Kulturno-športski centar Ljubuški

Komentari

izgleda da pregradje proslogodisnji pobjednik nece nastupiti zbog raskola u ekipi????

Što bi to mlađarija džabe trčala i igrala po užarenom asfaltu dok g.u.zonje samoprozvani stručnjaci ih kao vode i kupe maslo?

Sretno!
nek vam sad igraju Mile Kraljević i onaj bradonja "sportaš"

mora li se imati iskaznica hdz da se igra ,

najgore organiziran turnir u hercegovini jedino su se do sada plaćale ulaznice u ljubuškom sramota od ljubuškoga

Počele prijave za "14. MNL MZ općine Ljubuški 2017."

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto