Četrnaest parova proslavilo bračne obljetnice

ljubuski.info

Istog dana kada je generalni ministar franjevačkog Reda manje braće fra Michael Anthony Perry, zajedno s Generalnim definitorijem, posjetio humački Franjevački samostan i sudjelovao u nedjeljnom pučkom misnom slavlju, zajedno s brojnim vjernicima i većim brojem hercegovačkih kao i drugih franjevaca, na Humcu se dogodio još jedan zanimljiv događaj.

Naime, na misi u 9 sati, koju je predslavio humački župnik fra Ljubo Kurtović čak je 14 bračnih parova proslavilo svoju bračnu obljetnicu:

 • 60 godina braka:
  Rudolf i Mila Granić;
 • 50 godina:
  Mirko i Ana Vujević, Ante i Tonka Karamatić, Marijan i Vila Anić, Ante i Veronika Grbavac, Stanko i Mara Alilović, Ivan i Biserka Bašić, Ivan i Mara Mucić;
 • 30 godina:
  Zdravko i Slobodanka Rogić;
 • 25 godina:
  Gojko i Ivanka Lauc, Dane i Ivana Bunoza, Slavko i Marina Grbavac, Joško i Danijela Bebić i Božo i Vinka Hrstić.
Večernji list

Glas naroda

LAŽNI PUKOVNICI Božo Hrstić i Dane Bunoza ZNASE

Zbog takvih prijatelju koji otimaju tuđe i ne idem u crkvu da ih ne gledam.Sramota i dno dna od ljudi.Sve će potrošiti u lijekove.

Prijatelju dragi, u crkvu se ide zbog molitve i vjere u Boga, moze svecenik biti gori i od mene i od tebe ali prenosi Boziju rijec, kod podizanja Tijela i Krvi Kristove sam Bog je prisutan. Tako da suvisno je gledat tko ide u Crkvu,po tome nebi trebali iz kuce izici. Svi ce mo mi pred Boga i njemu svoje racune predat.

Četrnaest parova proslavilo bračne obljetnice
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari