Jednomjesečni pritvor vozaču koji je skrivio nesreću sa smrtnim ishodom

ljubuski.info

Vozaču Emiru Zaimoviću (48), koji je skrivio prometnu nezgodu u mjestu Podvranić kod Širokog Brijega u kojoj je poginuo M.I. (49, određen je jednomjesečni pritvor, zbog mogućnosti od bijega s obzirom da se radi o državljaninu Crne Gore.

Odlučujući po prijedlogu Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg od 17. lipnja 2017. godine za određivanje pritvora prema osumnjičeniku E.Z. (48) iz Crne Gore, zbog kaznenog djela Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 2. u vezi s kaznenim djelom Ugrožavanja javnog prometa iz čl. 332. st. 1. KZ F BiH, Županijski sud ŽZH u Širokom Brijegu je dana 17. lipnja 2017. godine odredio jednomjesečni pritvor osumnjičeniku E.Z., zbog mogućnosti bijega, s obzirom da je osumnjičenik strani državljanin (državljanin Crne Gore), s privremenim boravkom u Bosni i Hercegovini, pa prema tome postoje objektivne okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, izjavio je glasnogovornik Županijskog tužiteljstva ZHŽ Josip Aničić.

Glasnogovornik Aničić je istaknuo kako će Županijsko tužiteljstvo ŽZH nastaviti intenzivan rad na ovom predmetu u smjeru prikupljanja dokaza, te u cilju okončanja istrage u ovom kaznenom predmetu.

Glas naroda

Kad ćete počet zatvarat ove cestare ubojice koji su izazvali više nezgoda i ubili više ljudi nego što ih je u ratu poginulo?I još ih za to plaćamo

Jednomjesečni pritvor vozaču koji je skrivio nesreću sa smrtnim ishodom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari