Uhićen vozač koji je izazvao prometnu nezgodu kod Širokog Brijega

ljubuski.info

Uhićen je vozač koji je izazvao prometnu nesreću u mjestu Podvranić kod Širokog Brijega u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Podsjetimo, u četvrtak u 18.40 sati, na magistralnoj cesti M6.1 u mjestu Podvranić, dogodila je se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede, a na dvama motornim vozilima je nastala velika materijalna šteta.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Široki Brijeg. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su u nesreći sudjelovali motorno vozilo marke Renault Laguna, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao crnogorski državljanin E. Z. (48), a koje se kretalo u smjeru Posušja, i motorno vozilo marke VW Passat, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M.I. (49) BH državljanin, a koje se kretalo u smjeru Širokog Brijega, priopćeno je iz MUP-a ŽZH-a.

Nadalje, očevidom je utvrđeno da je vozač Renaulta u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom koje je potom prešlo u lijevi kolnički trak, gdje je ostvarilo kontakt s motornim vozilom marke Passat koje se kretalo iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći vozač Passata je zadobio po život opasne ozljede od kojih je na licu mjesta podlegao dok je vozač Renaulta zadobio ozljede koje su medicinski zbrinute u CUM SKB Mostar, gdje je prevezen vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

U četvrtak u 20.40 sati, po naredbi županijskog tužitelja, policijski službenici PU Široki Brijeg lišili su slobode vozača Renaulta, crnogorskog državljanina E. Z. (48), i u tijeku je kriminalistička obrada nad istim u službenim prostorijama PU Široki Brijeg.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o Emiru Z., desnoj ruci turskog gospodarstvenika Sadika Sezera - vlasnika tvrtke Asja sa sjedištem na Visokoj Glavici.

bljesak.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari