Koćuša: Tekuća čarolija koja mami uzdahe

ljubuski.info

Jedan od najljepših prirodnih bisera ovoga dijela Hercegovine, vodopad Koćuša, omiljeno je mjesto okupljanja lokalnih stanovnika, a u posljednje vrijeme i brojnih turista.

Osobito u ljetnim mjesecima, mnogima najatraktivnije kupalište rijeke Trebižat, u mjestu Veljaci, ima štošta toga za ponuditi. Uz prekrasan vodopad, može se uživati i u bogatoj ponudi Prirodnog vodenog parka Koćuša.

Prije svega, gostima se nudi zdrava, domaća hrana, a čari ukusnih specijaliteta imali su prigodu osjetiti gosti iz Italije, Poljske, Češke…

Još jedna turistička sezona je pred vratima, stoga je u subotu u Prirodnom vodenom parku Koćuša bila izrazito vesela atmosfera. Za sve one koji su se u večernjim satima zatekli u ovoj prirodnoj oazi, bio je priređen roštilj, piće, uz dobru glazbu te vatromet.

Često posjećujem ovo mjesto, nadasve zbog predivnog ambijenta, ali, naravno, i zbog odlično spravljenih domaćih specijaliteta. Da nije oku lijepo i ugodno, ne bi ovdje došli ni poznati redatelj Emir Kusturica i glumica Monica Bellucci. Dajem čistu peticu, kazao nam je jedan od tamošnjih gostiju.

Za očekivati je da će Prirodni vodeni park Koćuša mnogima postati nezaobilazna destinacija za odmor i osvježenje, ali i za proslavu raznih prigoda.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list

Glas naroda

Praviš reklamu džajiću koliko te je platio?

prevara obična , koliko su za piće i hranu ostali dužni od lani, to možete vidjeti po tome da je ožujska izašla zbog neplaćanja, pa sad antonio trade grude vozi a rođo đajić neda robu jer zna što će bit s računom , obriši guz icu s njim

Koćuša: Tekuća čarolija koja mami uzdahe
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari