Utemeljen Rukometni savez BiH, Amir Zahirović predsjednik

ljubuski.info

Novi Rukometni savez (RS) Bosne i Hercegovine utemeljen je jučer na osnivačkoj Skupštini, koja je održana u hotelu Hills, gdje je okupljena seniorska bh. reprezentacija.

Za predsjednika RSBiH izabran je Amir Zahirović, koji je u prethodnom razdoblju obavljao ulogu povjerenika natjecanja, a za dvojicu potpredsjednika imenovani su Nevenko Herceg i Zdravko Miličević.

Nakon što je jednoglasno usvojena odluka o osnivanju Saveza, za predsjednika Skupštine novog RSBiH izabran je Zdravko Komljenović, dok su za potpredsjednike imenovani Brako Vukojević i Damir Žuga.

Skupštini su nazočila 44 izaslanika, 15 iz Rukometnog saveza Republike Srpske, isto toliko iz RS "Herceg-Bosne" i 14 iz županijskih saveza FBiH, priopćeno je Rukometnog saveza BiH.

Glas naroda

Ja mislio oni će osnovati savez HB?
E moja politiko

Ovaj savez će daleko dogurati,a posebno će sa njim profitirati hrvatski klubovi. Idemo ko guske u maglu. A posebno ce Ljubuski profitirati kad ga tamo predstavljaju dugogodišnji sportaši sa ogromnim talentom za sport, Herceg i Vukojević, koji dolaze iz velike rukometne sredine,Silovane,iz koje potiču mnogi poznati rukometaši, kao što su npr. gosp. Krumpir,gosp.Dunja, gosp. Ka voda i drugi. Tuga moja,tugo.

Utemeljen Rukometni savez BiH, Amir Zahirović predsjednik
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari