Zrinjski: Organizacija završnice Kupa u Mostaru je bila više nego uspješna

ljubuski.info

Dana, 6. lipnja 2017. godine u 19:00 u prostorijama Kluba, održana je sjednica Upravnog odbora HMRK Zrinjski u kojem je jednoglasno donešena odluka da se, kako su naveli "povodom uspješno organizirane završnice Kupa BiH", Upravni odbor HMRK Zrinjski obrati javnosti putem priopćenja, koje prenosimo u cijelosti:

Priopćenje Upravnog odbora HMRK Zrinjski

Ovog vikenda se u Mostaru održala Premier Final4 završnica rukometnog Kupa BiH na kojoj su sudjelovali domaćin HMRK Zrinjski Mostar te RK Izviđač CO, RK Borac m:tel i RK Maglaj. U finalnoj utakmici, odigranoj u nedjelju u 20:00 u školskoj dvorani na Bijelom Brijegu, HMRK Zrinjski je nakon produžetaka slavio protiv RK Izviđač CO s 33:31 te time osigurao prvu titulu u svojoj povijesti.

Organizacijski odbor, koji je u ime Uprave vodio završnicu Kupa BiH, predao je izvještaj u kojem se ističe kako je organizacija bila i više nego uspješna. To su potvrdile i izjave gostiju iz Ljubuškog te Maglaja i Banja Luke, koje smo imali čast ugostiti nedaleko od Mostara i koji su nam čestitali na vrhunskoj organizaciji.

Čestitke koje nam stižu sa svih strana BiH na izvrsnoj pripremi turnira i na osvajanju povijesne titule, potvrdili su vrhunsku organizaciju u kojoj je naš odbor izvukao maksimum iz neadekvatnog prostora školske dvorane Bijeli Brijeg.

Bez ijednog incidenta, gosti su se u Mostaru osjećali sigurno i prema njima se odnosilo krajnje prijateljski. S obzirom na uloženi trud, energiju i vrijeme u organizaciju, nije se moglo ni naslutiti što će se dogoditi organizatoru završnice Kupa BiH, koji je svim sudionicima osigurao uvid u uvjete koji će ih dočekati u dvorani.

Nismo ni naslutili da bi se sve primjedbe mogle odnositi na sami tijek utakmice, atmosferu u dvorani i oko nje te na besprijekornu organizaciju.

Ovim putem pozdravljamo prijatelje iz RK Izviđač CO s kojima gajimo prijateljske i dobrosusjedske rukometne odnose. Žalimo zbog ishitrine reakcije pojedinaca Kluba, koje nisu bile nimalo sportske.

Organizacijski odbor se potrudio da po prvi put, od kada se održavaju rukometni kupovi BiH, televizijski prenese polufinalne utakmice i da širi rukometni auditorij može najbolje suditi o samom tijeku utakmica i koliko su rezultati slika onoga što se dogodilo na terenu.

U prilog tome, cijelu smo se sezonu borili da transparentnim objavama, izravnim prijenosima i priopćenjima budemo jedni od predvodnika kvalitetnijeg praćenja rukometa u BiH.

Svi oni koji misle da su na bilo koji način oštećeni ili zakinuti, bilo organizacijski ili sudački, pristup utakmicama, kako polufinala, ali i finala imaju na internetu, što smo i sami objavili odmah jutro nakon turnira na našim službenim i društvenim mrežama:

https://livestream.com/prvitv/events/7473174/videos/157554183

Kao organizator ovogodišnjeg Kupa željeli smo dokazati da se vrhunski sportski događaji mogu održavati i u neadekvatnim sportskim prostorima.

Kao što šira sportska javnost zna, u Gradu Mostaru ne postoji gradska dvorana, a velik je organizacijski izazov odgovoriti na zahtjeve ovog natjecanja u uvjetima školske dvorane OŠ "Silvije Strahimir Kranjčević" na Bijelom Brijegu.

Ovim našim povijesnim uspjehom željeli smo još jednom apelirati na sve one koji odlučuju i mogu da odlučuju u ime sporta u Gradu Mostaru, da nađu rješenje za nastavak izgradnje gradske sportske dvorane.

Hrvatski muški rukometni klub Zrinjski kao jedan od najboljih sportskih kolektiva, ne pristaje na alibije da se nešto ne može, jer smo u ovaj klub uložili puno entuzijazma i profesionalizma kako bi dokazali gradu, a i šire, da je rukomet više od sporta.

Osim osvajanja Kupa, Uprava Zrinjskog učinit će sve napore kako bi klub osigurao sudjelovanje u europskim natjecanjima, točnije Challenge Cupu. Svjesni činjenice, kako ćemo svoj krov nad glavom morati potražiti u nekim drugim gradovima jer taj isti u svom gradu nemamo, još jednom apeliramo da se podnesu svi potrebni koraci za dobrobit sporta u gradu na Neretvi.

S toga, dragi sportski prijatelji, prijateljska ruka je uvijek pružena, a vrata naših klupskih prostorija su uvijek širom otvorena za konstruktivne razgovore, stoji u priopćenju Upravnog odbora HMRK Zrinjski.

Glas naroda

dođite u Ljubuški, more vam to ČOVKE uriktati priko tranformirane partije KPJ_HDZ.
samo jbg. ne može publiku osigurati u vašu korist.

Da za vas je bio uspjeh ne za izvidjac.Zahvalite se cirilicaru jugoslovenu i kupljenim sucima na kupu.

Ko o čemu *****o poštenju.

Što đubrad niste lani izbacili u drugu ligu. Vidite da su bez lica i obraza

"Odlična organizacija", pa kako vi kao klub najprije neznate pravila a publika vam na terenu do crte...smješno...bolje da više ne trošite riječi u javnost...a PR vam je stvarno "stručan"

Zrinjski: Organizacija završnice Kupa u Mostaru je bila više nego uspješna
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari