Autori pozvani prijaviti se na 15. WHFest

ljubuski.info

Natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.15. koji će se održati u Širokom Brijegu od 3. do 5. kolovoza otvoren je 6. lipnja ove godine.

Kao i do sada, na natječaj se mogu prijaviti glazbenici, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon odabira, žiri će odlučiti o najboljima.

Za glazbeni dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail glazba [at] whfest.com, a autori kratkih filmova mogu na mail film [at] whfest.com slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na e-mail kratka.prica [at] whfest.com. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM, a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Festival će se održati na dobro poznatoj lokaciji, a kao i dosadašnjih godina, program će činiti upravo prijave bendova, priča i filmova, uz nastup glazbenih gostiju.

Prošlih godina to su bili Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster, Zabranjeno pušenje, Natali Dizdar..., a i ove godine očekujemo zvučna imena.

Natječaj je otvoren do 10. srpnja 2017. godine.

Više informacija na službenim internetskim stranicama Festivala.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari