Drugi dan devetnice sv. Anti na Humcu

ljubuski.info

Drugi dan devetnice sv. Anti na Humcu započeo je u 17:00 sati prigodom za svetu ispovijed i molitvom krunice u 17:30. Misno slavlje predvodio je fra Bojan Rizvan, tajnik franjevačke provincije sv. Jeronima u Zadru, župni vikar u župi Voštarnica. Propovijedao je o poniznosti - majci svih kreposti.

Uzor poniznosti kao i svih ostalih kreposti koje mogu odlikovati čovjeka jest Marija Majka Božja, nastavlja fra Bojan, koja je dosegla savršenstvo ovdje na zemlji. Istinska poniznost jest slušanje Riječi Božje. Čovjek postaje ispunjen kada slijedi Božju Riječ i po njoj djeluje. Blažena Djevica Marija je slijedila Božji plan za nju a ne svoje vlastite želje, a to je poziv svakom vjerniku. Radost se nalazi u služenju i ispunjenju vlastitoga poziva, zaključio je fra Bojan.

Dvorište samostana, kao crkva na otvorenom, bilo je poprilično popunjeno vjernicima koji su slavili svetu misu uzveličanu mladim glasovima zbora "Ljiljani" pod vodstvom s. Jasminke Pandžić.

franjevci-humac.net

Glas naroda

Devetka na bingu ili sedmica na lotu, uplati, daj lovu, ubaci lemuzinu....dobitak velik, utješna nagrada raj.

Hoće li nam doći na Humac i na devetnicu od fratri cijenjeni udbaš komunjara draganče čović u pratnji velikih lopina, krišti i milisavljević? Bez njih ni sunce ne bi izlazilo niti bi se zemlja okretala, ne bih znali kako znaju "naši" hapat i vodit narod u propast, sve uz hvalospjeve, desna ruka na grudima, lijeva izvlači novac iz naših džepova.

Drugi dan devetnice sv. Anti na Humcu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari