Gospodarstvenici u podne blokiraju prometnicu Tomislavgrad - Posušje

ljubuski.info

Udruga gospodarstvenika i poslodavaca Tomislavgrad u ponedjeljak će petnaestminutnom blokadom prometnice Tomislavgrad - Posušje, na novom kružnom toku na Bobari, upozoriti mjerodavne da nitko nije poduzeo nikakve mjere za dovršetkom kružnog toka.

Prosvjed će početi u 12 sati. Iz Udruge se ispričavaju svim mještanima naselja Bobara, kao i svim putnicima koji će nakratko biti onemogućeni u prolazu i ističu da prosvjed nije usmjeren protiv njih nego protiv mjerodavnih koji nisu ništa poduzeli.

Naime, Udruga gospodarstvenika i poslodavaca uputila je 22. svibnja na više adresa zahtjeve za dovršetkom kružnog toka, odnosno za početkom navedenih radova do 5.6.2017. godine.

U zahtjevu je između ostalog zatraženo da se pusti rasvjeta na kružnom toku, te da se postavi zadovoljavajuća horizontalna i vertikalna signalizacija s ciljem da se spriječe eventualne nove prometne nesreće. Osim toga, upozorili su i na tehničke nedostatke samoga projekta te zatražili izmjene i popravke.

Iz Udruge su priopćili da su razočarani jer nitko od onih kojima je poslan zahtjev nije dao nikakav odgovor. Zahtjev je poslan: MUP-u, JP Ceste F BiH, Pronasi Sarajevo, KTM-Brini Posušje, Intergri Mostar, općinskom načelniku Tomislavgrada i Upravi za ceste HBŽ.

pogled.ba

Glas naroda

Nesta para od privatizacijske pljacke pa poduzetnici se zaduzili kod banaka pa opet nesta ja ako naidem i proci cu kome ce lopine blokirat promet

Gospodarstvenici u podne blokiraju prometnicu Tomislavgrad - Posušje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari