HSP AS - nije upitno jedinstvo hrvatskog političkog korpusa

ljubuski.info

Novi Izborni zakon jedini može osigurati političku stabilnost i integritet Hrvata u BiH, poručuju iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević BiH.

Kako proteklih mjeseci svjedočimo burnim raspravama i političkim trzavicama vezanim za prijedloge uređenja novog Izbornog zakona BiH, ova je stranka, kao članica Hrvatskog narodnog sabora BiH, podržala iste prijedloge kao ostale hrvatske političke stranke u BiH.

Tu ni u kojem trenutku nije bilo upitno jedinstvo hrvatskog političkog korpusa. Mišljenja smo da novi zakon uopće ne bi trebao izazivati tolike polemike jer je izraz demokracije i višestranačja, jer Hrvatima, kao konstitutivnom narodu, omogućuje da sami biraju svoje političke predstavnike, a ne da im ih netko drugi nameće, poručuju.

Dodaju kako su, iako svjesni da ovaj zakon neće lako biti usvojen, sumnjičavi u mogućnost dogovora između konstitutivnih naroda u BiH, te da će posredovanje izvana biti neophodno.
Također, ovaj zakon bi omogućio i nama, kao političkoj stranci, lakše djelovanje, jer ovako se svaki potez, koliko god bio pozitivan, može tumačiti na više načina, navode starčevićanci.

Smatraju kako neusvajanje novog Izbornog zakona, a samim time nemogućnost uspostavljanja zakonodavne i izvršne vlasti može samo produbiti već postojeće političke i ekonomske probleme koji postoje u BiH.

Osim toga, vrijeme je da s Hrvatima prizna jednakopravnost i konstitutivnost, kao da je i došlo vrijeme da se prekine dominacija bilo kojeg naroda, jer ova država pripada svima jednako, poručuju iz HSP dr. Ante Starčević BiH.

Glas naroda

Ova lijevo krenula kao i Milanka Opačić, ni dana radnog iskustva i ona bi krojila politiku, ponaša se kao da je pokupila svu pamet ovog svijeta, a vidi se iz aviona da se uvukla u su pak covicu i hdz-u,, pravi priljepak HDZ a,

Zato i je dobila posao u skupštini 2500 mjesečno, more sada laprdati u prazno, stidi se...

Ocist vi najprije u svojoj kući,poduzmite što je potrebno prof i Časne i Jurišića,pa onda možete razmišljati što dalje.

nije ženskica kupila školu nije kupila radno misto nije uvlačiguz di će radit kad je kradeze uništio sve titine tvornice za jednu marku sve opuhano narod potjeran za muslimanima u evropu

A dje je na slici Mate Antič veliki Pravaš ove stranke HSP-AS

Do sada ste potrosili parole kao sto je treci , tv na hr jeziku itd.
Sad nova fora izborni zakon !
Sve je to ok ali ...
Kada cete se ujediniti za vece plaće radnicima
Za stvaranje radnih mjesta
Protiv korupcije i kriminala
Kad cete poceti sluziti narodu a ne vladati njim
Kad vidim za sto se borite sta izlazi iz vasih glava , cega su pune a to je samo vlast vlast i kako ostati na vlasti i ugodnim i sigurnim foteljama i plaćama
Kad politicki korpus biti ujedinjen u tom smislu
Sram vas bilo
Vas nebriga niti dizete uzbunu zbog
Iseljavanja , malih placa , korupcije kriminala itd.
Za sve ce korpus odgovarati kad tad a blizi se itaj dan !

kakove veće plaće i ove idu na kredit elektra u kreditu di to ima neplaća se doprinos za policiju osim kad idu u penziju po kojem je to zakonu

Tko vam sastavi ovo veleumno priopcenje Milijan Nakic ili Slobo Tomic

Marijaa je najveci uvlaciguz,dupe lizac,uhljeb ili kako vec da je nazovete to je tako [ * neprimjereno * ]vo gledati i slusati u Skupatini...

Ceskicka ; 'car je gol ' !

Ja Slobo je decko od cjenjene zastupnice...

Samo vi svoj posa a lajavci nek rade što znaju a neki imaju i svoju djecu pa neka se zapitaju malo i promisle glavom prije nego napišu izmišljotine ali ove mlade dame neka se bore i nedaju da ova pravaška opcija postane kao neke prije.BOG I HRVATI.

Samo vi svoj posa a lajavci nek rade što znaju a neki imaju i svoju djecu pa neka se zapitaju malo i promisle glavom prije nego napišu izmišljotine ali ove mlade dame neka se bore i nedaju da ova pravaška opcija postane kao neke prije.BOG I HRVATI.

HSP AS - nije upitno jedinstvo hrvatskog političkog korpusa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari