Grbavac: Zrinjski je sam sebi nabio pritisak favorita

ljubuski.info

Pred nama je rukometni vikend u Mostaru gdje je domaćin Zrinjski već najavio težnju da ode do kraja i osvoji Kup BiH u konkurenciji banjolučkog Borca, ljubuškog Izviđača i Maglaja, ali u svemu tome sigurno će se nešto pitati i konkurencija.

Za Plemiće na ruku ide posebno činjenica da su domaćini, ali i to da njihov protivnik u polufinalu ne igra u punom sastavu, pa se čini da je uz njih u ovom trenutku prvi favorit za osvajanje naslova, ljubuški Izviđač.

Zrinjski ima pritisak koji su sami sebi nabili isticanjem da trebaju osvojiti Kup. Ta psihološka priprema zna biti ključna u sportu. Mi idemo rasterećeno probati prvo dobiti Maglaj koji je sastavljen od iskusnih igrača. Znaju igrati rukomet, može biti vrlo nezgodna utakmica, pogotovo ako ne budemo imali dobar pristup, kazao je trener Izviđača Zdenko Grbavac.

S druge strane Skautima je također jako važan ovaj turnir, prilika je to da se Skauti iskupe za izgubljenu titulu prvaka BiH.
Nadamo se da ćemo pobijediti Maglaj iako nam je teško pao poraz u Živinicama u Ligi 4 i izgubljena titula od čega se igrači nisu dovoljno mentalno vratili. Ja se nadam da će imati dovoljno hrabrosti i snage skupiti se i pružiti partije kakve znamo. Trebamo se iskupiti sami sebi i probati osvojiti Kup, poručio je Grbavac.

I iz redova Zrinjskog smatraju da su Skauti favoriti za finale te da je to protivnik s kojim očekuju borbu za naslov novog osvajača Kupa BiH.
Posljednji put smo s Maglajom igrali prije godinu dana i nismo sigurni kakva je to sad ekipa. Mislim da ipak ne bi trebalo biti problema. Očekujem da ćemo biti u finalu i osvojiti Kup te donijeti ovaj trofej prvi put poslije 2002. kad smo bili osvajači, najavio je desni bek Skauta, Mateo Rodin.

Polufinale (subota)

  • Zrinjski - Borac 17h
  • Izviđač - Maglaj 19h

Finale

  • Nedjelja 20h

Glas naroda

Čestitke na izborenom finalu

hahahaha čova je sve urikta ako imaju na kladionici tipujte imetak na zrinjski prodanoooo...

Bilo je do tvog komentara, sad će ga u roku 20 min. skinuti sa ponude.

Grbavac: Zrinjski je sam sebi nabio pritisak favorita
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari