Održana IX sjednica OV Ljubuški

ljubuski.info

Jučer je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana 9. sjednica Općinskog vijeća Ljubuški.

Bila je to vremenski jedna od najdužih, ako ne i najduža sjednica Vijeća, a vijećnici su o 14 točaka dnevnog reda raspravljali 3 sata i 26 minuta.

Vijećnici su najviše vremena potrošili raspravljajući o Informaciji o neprivatiziranim poduzećima u Općini Ljubuški, koju je podnio i odgovarao na pitanja vijećnika ravnatelj Agencije Ante Markić, Izvješću o radu za 2016. godinu i Planu rada za 2017. godinu Dječjeg vrtića Ljubuški, koje je podnio i odgovarao na pitanja vijećnika ravnatelj Vrtića Viktor Grbavac, Izvješće o radu za 2016. godinu i Program rada i financijski plan za 2017. godinu JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški, koje je podnio i odgovarao na pitanja vijećnika ravnatelj Vedran Markotić, te nešto manje vremena na Izvješće o radu za 2016. godinu i Plan rada za 2017. godinu Centra za socijalni rad Ljubuški, koje je podnio i odgovarao na pitanja vijećnika ravnatelj Jozo Barišić, te na Aktualni sat (vijećnička pitanja, sugestije, prijedlozi i ostalo).

Vijećnici su, nakon kratkih obrazloženja, usvojili Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o Proračunu općine Ljubuški za 2017. godinu.

Ostale točke dnevnog reda usvojene su uz nekoliko pitanja vijećnika i bez dužih rasprava.

Poslušajte zvućne zapise sjednice:

Radio Ljubuški

Komentari

Slušao sam jučer na radio Ljubuški moraću hitno kod otorinolaringologa

Zna li se ko je direktor u vrtiću Viktor ili Neđo ili obadva

Ko ce slusat 3 sata jeli bilo rijeci i pitanja kad ce zaboravljeni branitelji dobit ono sto zasluzuju....pozdrav braniteljima ma gdje bili.....uzvozala se nesto MINKEN bojna gori pod nogam..

Kad slušamo predsjednika općinskog vijeća Tihomira Kvesića kako nedžentlimentski prekida vijećnicu Mariju Herceg sa jasnim pokušajem da amortizira pitanja koja postavlja, a to radi samo njoj dok ostale ne prekida vidi se intelektualna razlika obrazovanja.

Diploma iz Kiseljaka je na niskoj razini, do sa druge strane vidi se elokventnost vijećnice koja točno detektira probleme i ono što piše u izviješćima direktora. Nitko drugi od vijećnika nažalost nije se pripremio za sjednicu, čak opozicija hvali frizirana izviješća što je mrak demokracije. Svaka čast Marija nastavi tako, ovo ipak neko sluša dosta nam je više njihovih laži nek iziđu sada među narod pa nek se hvale. Pa Vedran Markotić i Viktor Grbavac za razliku od nekad ne pojavljuju se više u gradu na javnim mjestima. Eto toliko kako kaže predsjednik Tihomir Kvesić magistrar iz Kiseljaka sa funkcijom u Ljubuškom.

Ničija nije do zore gorjela!

Pa i Marija je hvalila izviješće poslušaj malo bolje.

što ne kažeš istinu o platnari sipa te istražuje oko toga, gdje je odluka opčinskog vijeća kad ste 92-93 osnovali poduzeće herc u krugu platnare i gdje su pariri nestali i na osnovu kojih papira ste išli u privatizaciju s ćirom markićem i koliko je penala platio, gdje je ugovor, a ineče ovaj ulazak ćire u platnaru je na ustavnom sudu oboren, što lažeš ante

koje laži ovaj priča jao majko o platnari , nego je oni sebi žele da imaju placeve uz put

stani malo kako tkaonica može imati dugove veće od imovine, aha tako želite ćire markića dugove i dugove firme HERC DOO, ubaciti u stečajni postupak, gdje vam je odluka općine o osnivanju poduzeća herc i na osnovu kojih papira su ušli u poduzeće, upoznati su državni organi o tome, a mi što imamo pravomoćne presude 4 godine s suda ne možemo doć do svojih prava , STALNO GOVORITE POLA ISTINE

Moji građani pojma vi nemate kako nas sviju lažu nama jedno pričaju a drugo rade ispod stola sve ove presude s suda Ljubuški su pale na ustavnom sudu jer ja sam ih oborio, šta ima Tkaonica s dugovima iz vremena kad je bila u rukama Ćire Markića, nego pokušavaju njegove dugove ubaciti u stečajnu masu je li Ante, donesi ti svoje papire a ja ću donijet presude sa sudova pa ćemo vidjeti, ja imam papire od zemlje unazad do 61 godine i imam popis firmi koje su djelovale u to vremenu ima ih 5-6 nije samo Ćiro tu ima ih još a gdje su vam dopuštenja Općinskog vijeća za ostale firme

Ima platnara svoj sindikat. Šta su oni radili dok se čeka stečaj.

O kakvom ti stečaju pričaš da su ga mogli proglasiti već bi davno to uradili, nego imaju za jeb jedan, nisu u startu počeli kako treba, neka pokažu papire iz 92 godine kad je HDZ ušao u platnaru i na osnovu kojih papira su ušli imaju li ijedno rješenje, od 92 do 2002 godine u tkaonici posluje firma Herc doo a nema rješenja nikava i na osnovu čega su ušli u posjed, onda od 2002 do 2009 u posjed ulazi gosp. Ćiro Markić (Ante Markić iz agencije susjed), diže kredite i prodaju strojeve koji su kupljeni 89 godine narodnim novcem od radnika itd. i sad bi oni stečaj i da mi oštećeni platimo njihove dugove ahahaha jeste smiješni ako misle da ja lažem neka javno pokažu sve ugovore i penale navedene u ugovorima i jesu li išta radili kad su vidjeli da ovi neće ispoštovat ugovor itd.

Znate samo 5% priče oko ovog pa se informirajte malo imaju svi dokumenti samo ih treba potražiti

Tako da zemlja na kojoj je Platnara se može samo teretiti presudama suda do 92 godine( od 1992 do 2009 su u posjedu privatne firme na osnovu kojih ugovora nitko ne zna i što penali nisu naplaćeni isto nitko ne zna) i onda od 2009 do danas kad su ove firme izašle ili su izbačene, nemojte gospodo misliti da ćemo mi plaćati privatne dugove!

Održana IX sjednica OV Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto