Ovogodišnja MNL MZ općine Ljubuški bez kotizacije za nastup

ljubuski.info

Malonogometne ekipe, sudionice skorašnjeg ligaškog natjecanja mjesnih zajednica općine Ljubuški neće plaćati kotizaciju za nastup.

Naime, to je dogovoreno suradnjom Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški i Općine Ljubuški, koji će pokriti troškove nastupa, kako bi se momčadima mjesnih zajednica financijski olakšalo sudjelovanje na najmasovnijem i najpraćenijem športskom natjecanju općine Ljubuški.

Za 14. MNL općine Ljubuški u seniorskoj konkurenciji i 7. MNL općine Ljubuški do 16 godina starosti u JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški uvelike rade na organizaciji natjecanja, a u proteklom razdoblju radilo se i na uređenju Centra malih športova da bi se osigurali što bolji uvjeti natjecateljima, braniteljima boja svojih mjesnih zajednica, ali i gledateljima.

Također, organizatori će uskoro održati sastanak s predsjednicima Vijeća mjesnih zajednica po pitanju organizacije momčadi.

Podsjećamo, titulu najbolje ekipe u seniorskoj konkurenciji brani Pregrađe, a Ljubuški u konkurenciji mladih.

Početak natjecanja malonogometnih liga općine Ljubuški predviđen je za sredinu mjeseca srpnja.

Šipovača portal

Komentari

Mazanje ociju jer nema ko igrat cijela ekipa se u Stutgartu moze sastavis od mladih sto su igrali za Slogu do nazad 2godine, to je politila mater vam l...j...i vama iz kra de ze a

još da zakrpite onu rupu ispred parka što stoji ima dva tjedna i ljudima otpada od auta kad naiđu to vam je prišnije , ja mislim nego po seoskim vašarima pare trošit b a n do

Ovogodišnja MNL MZ općine Ljubuški bez kotizacije za nastup

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari