Izmirivanje dugova za poticaje poljoprivrednicima u FBiH uskoro pred zastupnicima

ljubuski.info

Predsjedatelj parlamentarnog Odbora za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Bajro Makić smatra da će zahtjev za izmirivanje dugova za poticaje poljoprivrednicima u Federaciji BiH biti jedna od osnovnih mjera koje će to tijelo predložiti na izjašnjavanje zastupnicima.

Po Makićevom mišljenju, to bi trebao biti osnovni predloženi zaključak na osnovu tematske rasprave Zastupničkog doma Federalnog parlamenta o stanju u poljoprivrednom sektoru FBiH, održane 17. svibnja.

Parlamentarno tijelo kojim predsjedava Makić tada je, naime, zaduženo da na osnovu cjelodnevnog razmatranja stanja u poljoprivrednom sektoru sublimira i predloži zaključke. Njihov željeni, što bolji kvalitet, razlog je što se čini naknadno, kako je tog dana rečeno u Parlamentu.

Bajro Makić (SDA) ističe da će u tom cilju Odbor konsultirati stenogram. Čim ga dobije, on kao predsjedatelj sazvat će sjednicu (Odbora) radi formuliranja prijedloga zaključaka.

Kad bude završen taj dio posla, neće se dugo čekati na izjašnjavanje Zastupničkog doma.

Kakve god zaključke Dom podrži većinom glasova, bit će to mjere koje, po mišljenju parlamentaraca, treba poduzeti na unapređenju stanja u poljoprivrednom sektoru.

FENA

Glas naroda

Kakav Dom kakve stranke donijeli ste zakon po kojem su Hercegovački poljoprivrednici sadioci duvana glavni državni neprijatelji sram vas bilo [ * neprimjereno * ]

Izmirivanje dugova za poticaje poljoprivrednicima u FBiH uskoro pred zastupnicima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari