Tri Galića i Boras uništavaju policijske strukture, očekuje se reakcija institucija

ljubuski.info

Vlada ZHŽ nema snage. Predsjednik Ćosić i ostali ministri su se premorili. Naši stari bi rekli lipsali su od političkog nadmudrivanja, brojanja novaca, pretvaranja diesela u ciglu ili jednostavnije prdoklačenja uprazno.

Pravi primjer za svaku "pohvalu" takvog ljudskog buketa ljudi od ugleda, brige za općine i županiju, nadasve znanja i ugleda su ministar Zdravko Boras i tri "mušketira" i doajena hercegovačke kriminalistike, zapravo tri Galića: Zoran, Miroslav i Milan.

Boras je agronom voćarskog smjera, Zoran doktor srbijanske ekonomije, Miroslav stručnjak za organizaciju i planiranje, a Milan zaštitnik autorskog prava i patenata iz oblasti kriminala prethodno navedenih.

Imaju još jednu zajedničku stvar, a to je da iza njih stoji gomila kriminala i nezakonitih radnji, pa kako neće stvar riješiti HDZ na čelu s Nevenkom Barbarićem, koji je uz to i svjedok kriminala, Vlada ZHŽ i druge institucije, očekuje se djelovanje Federalne uprave policije, koja sve zna i provela je istražni postupak u više predmeta, kao i onaj u slučaju kriminala Miroslava Galica, fatalnog institucionalnog kriminalca u policijskim strukturama Hercegovine.

Pitamo se u što se pretvori HDZ? U što se pretvori policija? Tko su ti ljudi? Kakve su njihove namjere? Ima li u vlasti i u HDZ-u danas barem jedan razborit čovjek da promjeni smjer ove stranke? Na tisuće je pitanja, a odgovora nema.

Ni premijer Zdenko Ćosić nema odgovora na pitanje do kada ce kriminal harati policijom?

Stanje u MUP-u kulminira, u njemu je sveopći kaos, a dovoljno je ponoviti da je šef kriminaliteta Miroslav Galić pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu zbog milijunskog kriminala u policiji.
Novopečeni Ravnatelj policije Milan Galić u Posušju je izjavio kako nikada neće smjeniti Miroslava Galića. To sprječava i Zdravko Boras, ministar MUP-a, kojem se sudi za prijevaru u Hrvatskoj.
Ali pravi konstruktor ipak je dr.mr.sc.prof teške kategorije Zoran Galič direktor GP BiH. I Milan i Zoran Galić su priznali i dokumentirali kako je, u slučaju Miroslava Galića, riječ o teškim nezakonitim radnjama. Od te činjenične ocjene se ne može pobjeći.

Svjedočenje Milana Galića pred Neovisnim odborom

Neovisni odbor: Kako je Miroslav Galić postao policijski službenik a kako namještenik?
Milan Galić: Nezakonito!
Neovisni odbor: Je li vođen postupak i protiv koga vezano za sve ove nepravilnosti?
Milan Galić: Na tužiteljstvu je vođen postupak protiv Željka Jukića, Ante Mišetića, Gordana Bradvice, Ivice Gašpara, Željka Naletilića, Zdravka Borasa, Zorana Galića, Ingrid Miloš i Milenka Madunovića i donesen je nalog o neprovođenju istrage.
Vezano za pokretanje stegovnog postupka protiv Miroslava Galića, po zakonu o policijskim službenicima, protiv njega je tadašnji komesar trebao pokrenuti stegovni postupak, pošto je on bio suspendiran, tada nije pokrenut.
Neovisni odbor: Kad je utvrđena ta nezakonitost?
Milan Galić: Kad je počinjena!

Pravosudne institucije u F BiH, zajedno s FUP-om provode prikupljanje dokumentacije i očekuje se postupanje i konačno rješenja sustavnog kriminala u MUP-u.

Izgledno je da u sustavnom provođenju nezakonitih radnji i pomaganju sudjeluje više osoba iz povezanih institucija.

Glas naroda

a dije 4 galić žiža naj glavniji velik propust ste napravili

nedostaje jure galić veliki njga su ovi žrtvovali za položaje

vidi se napredak komunisti imali jednog galića a udbaši sad imaju tri galića strašan napredak joj da ih vidi drug tito letile bi pepeljare ko u karađorđevu

pa ovi galići svi voleli tita nabrojtemi jednoga da nije

je vidi jugoslovenski imena miroslav, zoran , milan ljubav je čudo

znači bija je suradnik udbe galić

Pišete gluposti samo da dignete ćitanost

Pa FUP je gora od ovih sto puta.

Okanite se ljudi... da nije njih, ovakvo stanje uopće ne bi bilo...

Evo vam friska informacija milan galic ce ubrzo biti smijenjen.

Neslavno zavrsi milane

najbolje neka ga zamijeni jopet galić žiža onje naj bolji poznavatelj kriminalaca svakakose okupljaju kod njega u kafiću kući

Nije samo katastrofalno stanje u MUP-u, u Općinskom i Županijskom sudu stanje je još gore. Gotovo da nema suca koji nije prilikom suđenja počinio veći broj kaznenih djela. To što rade današnji suci to ne pamti sudska praksa. Njima je sasvim normalno kršiti pravila postupka, rušiti pravni poredak i pravni sustav u ŽZH i ne snositi nikakve posljedice. Većina njih je potpuno nesposobna i bez ikakve sudačke časti. Jadan je narod koji ima ovakav sud i zbog toga se događa masovno bježanje s ovih prostora.

Zaboravio si i druge institucije vlasti...

Svi ce odseliti iz hercegovine samo ce otat tri galica

Za čovjeka koji piše o sudu i sucima!Možeš li nam išta konkretnije reći.Na svojoj koži dam osjetio kako spomenuta gospoda suci rade i za koga rade.

miroslav galic nema odgovarajuceg cina za poziciju koju obnasa milane probudi se i pocmi radit po zakonu.

Stace raditi to je sve kriminalna i zlocinacka organizacija sa sudstvom i tuzilastvom trenutno naj veca zlocinacka organizacija na Balkanu ikada mogu sto hoxe ubrzo ce poceti i gore stvari raditi a doklece tocemo narode vidjeti vec narodw sutite nema vas tko zadtititi dok nedosju druga vrenena

šta ovdje ima čudno galići su oni kad je bio komunizam bili komunisti, kada je HDZ oni su HDZ a kada je HSP, HDZ90 i SDP oni su sve troje

Tri Galića i Boras uništavaju policijske strukture, očekuje se reakcija institucija
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari