Turiste čekaju tematske rute srednjovjekovne Hercegovine

ljubuski.info

Hercegovina pokazuje koliko uspješno povlačimo novac iz Europskih fondova. Naime, Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije, u suradnji s Centrom za inicijative iz oblasti održivog turizma iz Crne Gore, provodi projekt vrijedan oko milijun maraka.

Tematske rute srednjovjekovne Hercegove zemlje uskoro su na popisu turističke ponude.

Asfalt prema tvrđavi Hercega Stjepana u Ljubuškom je završen. I to je, navodi FTV, samo jedan od infrastrukturnih radova na turističkoj ruti naše zemlje i Crne Gore - prirodne ljepote, kulturno-povijesno naslijeđe, ruralni turizam. Oko milijun maraka ulaže se u promociju potencijala obje zemlje.

Uključili smo male biznise - domaćinstva - 26 iz Crne Gore i 20 iz BiH te smo ih podijelili ih na tematske cjeline, da bi se lakše predstavila ova kompleksna tema i da bi se iskoristili svi ti potencijali, materijalni i nematerijalni, objašnjava Svetlana Vujičić, izvršna direktorica crnogorskog Centra za inicijative iz oblasti održivog turizma - CSTI.

Zapadnohercegovačka i Hercegovačko-neretvanska županija te sedam općina u Crnoj Gori do kraja ove godine imat će zajedničku turističku ponudu. Suradnja s petnaest turističkih agencija otvorit će vrata turistima.
Oni će znati gdje se što nalazi jer smo sve te destinacije mapirali, a uskoro ćemo staviti putokaze i info-table, tako da će moći o tim destinacijama detaljnije pročitati što je točno tu bilo i u koje povijesno razdoblje spada, ističe Ivan Jelčić, ravnatelj Razvojne agencije ZHŽ-a.

Vujičić najavljuje i studijsku posjetu za turističke agencije.
To nam je jako bitno - da povežemo male ponuđače i one koje će sutra dovoditi goste, kazala je.

FTV

Glas naroda

danas je službeno proglašeno da je bih najzagađenija država u europi, kako to mislite uklopit u ponudu

Tako sto bi trebalo tebe postavit za predsjednika da sve ispravis!

non stop se prosi pokradena zemlja nemože narod živit od mrvica eu kojom plaćaju tržište a što će vidit turisti zapuštenu i preskupu balkansku šašu di samo zmije rastu

Izuzev Kravice gdje to mogu još se turisti uputiti. Na Kulu šta im nudimo, oni dođu uslikaju se i koji papirić bace i šta imamo od toga. Hercegovina povlači novac, da , iz EU fondova, ali nisu oni nosioci tih projekata uvjek Splitska regija i Crna Gora: Poštooni trebaju partnera a oni su jedini koji mogu biti

Strucnjak informiraj se tko je nositelj projekta kad vec sve znas i pametujes, bar ne lupetaj glupos.ti

PUTEVIMA OPLJAČKANE HERCEGOVINE, naziv rute

Turiste čekaju tematske rute srednjovjekovne Hercegovine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari