Održana kreativna radionica u suradnji Knjižnice Ljubuški i Narodne knjižnice HNŽ Mostar

ljubuski.info

Danas je u Knjižnici Ljubuški s početkom u 11 sati održana kreativna radionica za učenike 4. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški, u suradnji Knjižnice Ljubuški i Narodne knjižnice HNŽ Mostar.

Naime, s učenicima 4. c i 4. d razreda, koji su sudjelovali na kreativnoj radionici u pratnji svojih učiteljica Marine Dugandžić i Danijele Bebić, izuzev predstavnika navedenih knjižnica, družila se i Jagoda Iličić, bosanskohercegovačka književnica, koja je kroz ugodan razgovor s učenicima o brojnim zanimljivim temama predstavila i svoje knjige namijenjene za djecu - "Uspavanka za knjigosaure" i "Školske bajke", a potom su učenici prionuli pisanju svoje bajke i ilustraciji likova iz istih.

Posrijedi je prva kreativna radionica u suradnji Knjižnice Ljubuški i Narodne knjižnice HNŽ Mostar te je ovim činom uspostavljeno prijateljstvo među knjižnicama i dogovorena buduća suradnja na raznovrsnim kulturnim programima.

Ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ Mostar Julijana Pavlović i voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner izrazili su zadovoljstvo održanom kreativnom radionicom i istaknuli kako se raduju budućoj suradnji na kulturnim projektima i programima te uputili zahvalu učenicima i književnici Jagodi Iličić na sudjelovanju.

Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari