Pijani službenik GP BiH se autom zabio u restoran, pa pobjegao

ljubuski.info

Zaposlenici Granične policije Bosne i Hercegovine, točnije Središnjeg istražnog ureda, u utorak su u sarajevskom restoranu "Braća Mujić" na Stupu imali svečanost koja je završila skandalom zbog ponašanja jednog od zaposlenika.

Zaslužnim zaposlenicima Središnjeg istražnog ureda na ovoj svečanosti podijeljene su novčane stimulacije kao nagrada za dobro obavljanje posla. Proslava je protekla dostojanstveno i bez incidenta sve do momenta dok se veselo društvo nije počelo razilaziti.

Prilikom odlaska iz restorana, kako se saznaje, državni službenik u Središnjem istražnom uredu Predrag Krsmanović, pijan je sjeo za volan svoga automobila, nakon čega se zabio u restoran i slupao staklene portale. Krsmanović se nakon ovog incidenta dao u bijeg. U potragu za njim se dala i sarajevska policija, ali je i njima pokušao pobjeći. Na kraju ga je policija ipak odvela na triježnjenje u policijsku stanicu, jer je imao 1,75 promila alkohola u krvi.

Pričinjena materijalna šteta na restoranu iznosi oko 10.000 KM, prema procjeni njegovog vlasnika koji je to saopćio pripadnicima GPBiH.

Incident bije zaveden u biltenu GP BiH

Svečanosti i skandalu je svjedočio i načelnik Središnjeg istražnog ureda Semir Pašanbegović, koji cijeli slučaj nije prijavio u GPBiH kako to interne procedure u ovoj policijskoj agenciji nalažu, pa tako, kako saznajemo, događaj nije ni zaveden u internom biltenu GPBiH.
Semir Pašanbegović je 2015. godine je u prometnoh nesreći na autoputu Sarajevo - Zenica slupao novog službenog Golfa 7. Protiv Pašanbegovića je tad pokrenut disciplinski postupak koji je okončan odustajanjem disciplinskog tužitelja od disciplinskog gonjenja Pašanbegovića na glavnom pretresu, iako je procijenjena šteta na vozilu bila totalna.

Što se Krsmanovića tiče, prema internim procedurama, on je nakon incidenta u utorak trebao biti suspendiran, ali je trenutno na bolovanju.
"Policajci u GPBiH su ogorčeni. Ne zna se šta je gore, to što se takav incident dogodio ili to što se sve pokušalo zataškati. Neke ovdje šalju na disciplinski radi slomljenog retrovizora na autu, a miljenici mogu pijani divljati i to se pokušava sakriti - kaže jedan od zaposlenika Granične policije BiH.

Sanela Dujković, glasnogovornica Granične policije BiH, danas nije niti potvrdila niti negirala ove navode u vezi incidenta. Da su ova saznanja točna potvrdili su iz restorana gdje je organizirana proslava GP-a.

faktor.ba

Komentari

Sad ce njega galic nagraditi njemu ovakvi odgovaraju a kaznjava i suspendira normalne ljude

I šta je ovdje neobično. Bilo bi čudno da je prošlo sve ok, ko je sve na čelu jako bitnih državnih institucija ništa me ne iznenađuje!!!!

Ova granična skup promašenih vozača od zla oca i gore majke

Imate vi za to bolje polovice doma, vi na smjeni.. ne moram ti sve crtati kako ide..

Sta ocekivati od polu pismeni ljudi,docepali se pozicije i ko sam ti ja..mene to nije iznenadilo vecina je takvih u uniformi bilo koje vrste..

Trebamo se zamisliti tko nam cuva granice

Ne samo granice ?
Istraju nepismene da ne kažem koju grublju riječ ns ceste da maltretiraju pošten svit i naplaćuju enormne cifre za novo izmišljene prekršaje!
Koji sa sigurnosnim​ uvjetim nemaju veze!?
Gine se sve više i više a oni po onoj " selo gori baba se češlja"
Pzz. Malom čovjeku.

bože sačuvaj od ovih što nas "čuvaju"

Pijani službenik GP BiH se autom zabio u restoran, pa pobjegao

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari