U pripremi atentat na Dragana Mektića!?

ljubuski.info

Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) BiH uputila je depešu svim policijskim agencijama u kojoj je navedeno kako se priprema atentat na ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

Tu informaciju je potvrdio i ministar Mektić, kaazvši da je upoznat sa sadržajem depeše OSA-e.
Kontaktirali su me direktori policijskih agencija i izvjestili me o svemu - kazao je Mektić.

Depeša OSA-e, kako se saznaje , upućena je početkom ovog tjedna, a dostavljena je na adrese Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), MUP-a RS, Federalne uprave policije. Čelnici tih agencija već su poduzeli određene mjere koje bi trebale rezlutirati podizanjem stupnja zaštite ministra Mektića.

Prema raspoloživim informacijama, u aktu OSA-e navedeno je kako ta agencija posjeduje pouzdane informacije, zasnovane na najmanje tri izvora, da kriminalne grupacije sa područja BiH i zemalja iz okruženja pripremaju ubojstvo ministra sigurnosti.

Agencija je, naime, dokumentirala da se u podzemlju već traži osoba koja bi pripremila i izvršila atentat. Jesu li kriminalci koji pripremaju atentat u bilo kakvim odnosima s politikom, u aktu OSA-e nije navedeno.

Mektić: Nije me strah

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić kazao je, nakon informacije da je OSABiH uputila depešu svim policijskim agencijama, u kojoj je navedeno da se priprema atentat na njega, kako ga nije strah, ali da prijetnje doživljava ozbiljno. Mektić je rekao da je upoznat o depeši OSA-e BiH, ali da o njoj ne može detaljnije govoriti.
Nije me strah i ne bojim se, ali kao svaki normalan čovjek doživljavam to ozbiljno. Agencije će sve to provjeriti i sigurno će utvrditi je li osnovano i na koji način je uopće do toga došlo, kazao je Mektić.

Kazao je kako pretpostavlja da su prijetnje kojim je izložen rezultat njegovog otvorenog govora o kriminalu u BiH.
Privatno nemam ni s kim nikakav problem. Sve što može biti jedino se može vezati za posao i način na koji ga radim, kazao je Mektić.

Zaključio je da ima povjerenja u policijske agencije u BiH i da je uvjeren kako će svoj posao dobro odraditi.

Glas naroda

"Imaš povjerenje u policijske snage"
One su izvršitelji i zataškatelji 90% ovog nereda!
"Kontrolirani kaos!"

U pripremi atentat na Dragana Mektića!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari