Koju matematiku je FABUS priznao dr. Zoranu Galiću?

ljubuski.info

Dr. Zoran Galić, prvi bh granični policajac je doktor znanosti i pravi primjer HDZ-ove obrazovne evolucije.
Ovaj FABUS-ovas je Čovićev snažni oslonac, a najvećim dijelom kadrovira i kontrolira čelnike MUP-a ZHŽ posljednjih desetak godina. Već je dvije godine je predmet interesa federalnih inspektora i Dragana Lukača, kojeg bi Čović i Galić rado smjenili s te funkcije, jer su iskočili problemi oko milijunske pljačke novca UniCredit banke na Dužicama, između Gruda i Širokog Brijega. Podsjetimo, direktor FUP-a Dragan Lukač je kazao kako je to najveća pljačka u povijeti BiH!

Zanimljiv je taj FABUS. Student se upiše na redovan studij, odmah preskoči dvije godine, priznaju mu matematiku s Prava (ups. na Pravu nema matematike), onda mu priznaju tokarsku matematiku i dobijete novopečenog stručnjaka za bankarstvo.

Pitanje je zbog čega na FABUS-u nema matematike?
Možda bankarstvo u Srbiji za računanje koristi računaljku ili oni to rade na prstiće, broje novce.

Sve ove obrazovne nedostatke u MUP-u ZHŽ nitko nije primjetio, a, gle čuda, to nije primjetila ni tužiteljica Kristina Nogalo, ali zato jesu u drugoj državnoj instituciju zbog čega su nastale velike turbulencije oko svih uključenih u teške nezakonite radnje s krivotvorenjima obrazovnih diploma.

Dr. Zoran Galić se s lažnim diplomama još koprca u jadu hrvatskih i bh institucija, predstavlja državu, a kada se s predstavnicima MUP-a Hrvatske nađe za istim stolom isti kažu kako nemaju izbora, ali da su upoznati sa stanjem stvari.

Komentari

Očit primjer da je podobnost iznad svi drugi kriterija?

Zoran Galic najveći gospodin za vas sve nemas ti pojma o pljački samo mlatiš gluposti i štitiš one stvarne pljačkaše. tebi pišem što imaš ovaj portal sigurno su te platili pravi pljačkaši da sgurivaš na Zorana

Blago nama sa ovakvim strucnjacima...

Mogu ga primit na Sveučilište u Mostaru i tamo je podobnost iznad svih kriterija.
Provjerite za Milu Gadžić i uvjerite se.

FUP SIPA Tužiteljstvo BiH spasite nas od ovih Hercegovačkih hriminalaca

Spasi nas od ZEMUNSKOG KLANA

Bobić je pravi pencilin za ove posrnule uhljebe koje treba pelcovat jer su pol udili i izopačili se od nedostižne želje za vlašću ali taki ko oni nevladaju ni usvojoj jazbini.
Morete od svog jada jedino plju vati laži i iz,mišljotine po ovom selja ckom port alu i crknu t od muke jer ste po pus ili ba gro hah

Nebi čudilo da se uskoro mognu diplome, a la dr. mr. sr.a.. zoran galić, mognu kupiti na tržnici u Ljubuškom sa pečetom vatrogasnog društva, nečitljivo čovićevski potpisano ćirilicom. Zna se, kod njih to i samo to važi. Ovi legalno akademski obrazovani građani via Germania. Opasna konkurencija, neprijatelji države i društva, boga fratara i crkve.

Zoka je kralj za vas čobane

Zoka je tvoj doktor i tvom stadu kradeze-ovca.

Kad se otkriju počinitelji pljačke u Dužicama ništa više neće biti isto

Znaju se imens

Sve sezna da je placka skuhana u centrali u saraevu a proveli je bosanski janjicari sa ercegwovackim poturicama

svašta pa koda se nezna koje izvršija pljačku kadse pričalo odma drugi dan

Uvjek se sve zna šta je tko jw a nigdje imena.Ja neznam tko je opljačkao kombi sa parama a volio bih znati.

volijobi znat mnogo radoznalosti morete skupo stajat koje jamija jamija moj jarane

culi uvod u ekonomiju na trecoj godini studija.....nevjerojatno lakrdije u pm

Vrh piramide zla kriminala posvala prljavi poslova rekwta u tapadnoj hwrcegovini su Zoran galuc i Miroslav falic Sepo tvani Sotona jer mnogi znaju za Olenu a gdjesu jos dvije zrtve sto ih je Zoran dacao u peistituciju 98 godine amjwstio ih u nekadasnji karibik u Posuaju itbamljivo ih obnoc a podanu ih drzao svetane kao taoce dhaba mu je ici u crkvu to je baj veci krvnik i tlocibac za svakoga u ovoj BiH sluzbe sto cekate hapsiite ga dok nije pobjego ta Hrvacku onda vam je djaba kada pobjegnre Gospodine Lukac ako ste profwsionalac u svome poslu sto cekate Gaosute baj veceg krimunalca Balkana cega se boite jer toce vam biti naj veci uspheh u vasoj karijeri jer pred nisom vam je

Je li iko slusao gusle Sida nisti zemlju Hercegovu

To je guslarska pjesma o Oleni

Sram vas bilo [ * neprimjereno * ] jedna okanite se gospodin Galića

Pokrska gospodinu Galicu najboljem policajcu na Zapadnom Balkanu i šire

Galić je primjer poštenja, karaktera i svih drugih vrlina koje su vama licemjeri nezamislivi. Koliko ste jadni vi bi ste određivali ko će u crkvu ići. Sudili bi ste umjesto Boga koliko u vama časti ima.

Kad narod sazna uskoro koje zoran galic u sto je sve umijesan ostace zaprepasten davno je treba biti iza resetaka. On nije p od policajca on je sve samo nije policajac i covjek. Kad ti puste snimke viditi ces koje zoka.

Podrška gospodinu Galiću, samo naprijed prijatelju i veliki pozdrav, Bog te blagoslovio i ove jadnike što laju urazumio.

Nikom vise niste zanimljivi Hofi i kompanija.

Bobicu sta bi sa pljackom novca haha znaju se izvrsitelji haha guza radi haha

Jadan je ovaj portal jedne te iste bljuvotine i neistine 3 godine objavljujete i pišete protiv gospodina Galića stidite se

Sta te vise muci mate simic ili duzice falsifikatoru i seoska varalice jedna.

Loš vam.je skroz ovaj portal nevjerujem da će vam izdobriti, vama ni Bog ne valja.

Hulite na Boga, na majku Božiju na Papu na sve živo, toliko o vama.

Zorane istina boli i dolazi dan kad ces platiti za sve sto si uradio

Nekad su u onaj vakat ercegovacka prezimena bila inacija u turckom vaktu nisu bili jukici negoli jusici a davana su zaslugama za izdavanje ajduka

Ali nemre inacije ko nije bio coek u onom vaktu nemqe ni sada jer su vakti slicni a stara je poslovica vuk dlaku minja a cud nikada

Dobar komentar uvik su domaci jadnici i turski vazali ogovarali u narodu ajduke

Fala Bogu dragom da postoje osobe kao što je gospodin Galic. Pravi covik, policajac, katolik i vjernika, a to je danas rijetkost. Razumljivo da je kao takav smetnja i trn u oku kriminalcima, ljudskom otpadu i tuđinskimi slugama,ali na žalost svih njih osobe koje je sam Bog poslao da sprovode njegove zamisli kao gospodin Galic uvijek pobijede i nadjacaju sotonska djela i sotone u ljudskom obliku koje ga svom žestinom napadaju, nećete uspjeti, završit će te u paklu jaj i mnogi prije vas. Amen.

Daleko ste vi od istine jadnici jedni.

nemoguvas više slušat da lažete na moju kuću mismo uvik bili uz vlast mi bobići nikad nismo bili za komunizam jedino smo malo radili za udbu jabga koje zna daće doć rvacka alisu dobro plaćali za informacije mismo poštena kuća kanitese više

Posldrska za gispodina Galica

Eto srece da je vise Galica u granicnoj policiji,manje bi Hofmana bilo

Samo naprijed Galicu sva policija je uz tebe

Stao bam je Galic za vrat pane mozete raditista ste htijeli,ne moze bam pomoci 100 portala

Stose toliko bojite gospodina Galica,mora da vas je razotkrio sta ste radili pasad prpa

Podrska za gospodina Galica samo naprijed

Da ima više ovakve gospode i domoljuba kao što je gospodin Galic svima bi nam bilo bolje i planeta bi bila puno ljepše i bolje mjesto za život i neka mu dragi Bog podari zdravlje i sreću, a ovi što ga napadaju bez ikakvih argumenata očito su u strahu da će izgubiti pozicije i privilegije kriminalom stečene. Na njihovu žalost postoje Bogu hvala ovakvi kao gospodin Galic.

Dao bog da se nikad ne rodi osoba kao zoran galic jer to je zlo koje hoda po zemlji, licemjer, [ * neprimjereno * ]a, umijesan u nezakonite radnje, ovi ga clanci jako pogadjaju pa sam se i daje podrsku. Svi zoka znaju tko si i sta si, sve jesi samo covjek i policajac nisi. Svi znaju kakav je mate simic ali ti si gori covjek.

Najveća drumska pljačka u BiH od 7,3 miliona KM u Dužicama kod Širokog Brijega je bila gotovo zaboravljena.

Ko su akteri najveće drumske pljačke u BiH: Ukrali 7 miliona KM UniCredit banke i u zemlju propali

Već šesta godina prolazi, a da se istraga jedne od najvećih oružanih pljački na prostoru BiH nije pomakla s mjesta.

eeeee je vala Galić otkri daštaaaaa!

Samo lažite i drugo ništa ne znate. Tri godine iste laži ponavljate . Srami te se.

Velika podrška gospodinu Galiću i svim poštenim policajcima.

samo vi pričajte mi nivac trošimo još ostalo 4 mil miga dajemo na kamatu 4 posto samo vi prd prd

Koju matematiku je FABUS priznao dr. Zoranu Galiću?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari