Kod Mostara pao avion, poginulo pet osoba, među njima i troje djece

ljubuski.info

U blizini mostarskog naselja Jasenica pao je avion.
U padu manjeg sportskog zrakoplova u Mostaru poginulo je pet osoba. Među stradalima su pilot, mlađa muška osoba i troje djece, potvrdio je ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Slađan Bevanda.

Bevanda nije mogao reći što je uzrok pada zrakoplova dodajući da će se to utvrditi u istrazi koju će provesti državna Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Iz BHANSA-e nisu mogli potvrditi tko se nalazio u zrakoplovu.
Nemamo službenu informaciju tko je bio u zrakoplovu. Obaviješteni smo da je s veze nestao zrakoplov u 15.53. Odmah nakon toga toranj u Mostaru je dojavio da je vidio pad, veliku eksploziju i požar. Odmah je angažiran Centar BH ANSA-e koji je pokrenuo spasilačku akciju i obavijestili sve službe na terenu, kazali su za HINA-u iz BHANSA-e.

Na mjestu pada zrakoplova u južnoj zoni Mostara između naselja Jasenica i kompanije Aluminijski kombinat nalazi se veliki broj vozila hitne pomoći i vatrogasaca a policija je ogradila širi prostor.

Tijekom dana u zračnoj luci Mostar organizirana je manifestacija "Dani otvorenih vrata" tijekom koje su izvođeni skokovi iz zrakoplova, te panoramski letovi iznad Mostara.

Kako prenose agencije, avion je nakon pada izgorio, a od cijelog trupa ostao je čitav samo zadnji dio.

Prema neslužbenim informacijama, tri tijela su pronađena za drugim se još uvijek traga.

Glas naroda

Svim ljubiljetiljma istine je li vam i za ovo kriv hdz hr naroda turci ili možda član predsjedništva ili možda ipak treba neke stvari razgledati sa osvrtom na sve ostalo....kako je moguće da službenik predje sa vozilom 330000 a da nikad nakon njegova rada nije otišao u zatvor nego je prosto čovjek lagao što god je radio veoma slično i južnoj osobi sa područja čapljine koja takodjer. Rusija po raznim vikojebinama kako bi pronašla kaznu istinu i nastavila glumiti u svoju koristi. Pzd uredniku jer je on istinski dobar čovjek za razliku od od gore prozvanih kao i onoga što verbalno i fizički napao urednika ovog portala...nije krema sve u životu nešto ima u istini koja se ne može skriti niti se moze kupiti pogotovo od loših karakternih osoba koje imaju za svrhu i cilj plasirati nešto što se u objektivnom svijetu zove laž. Pzd čapljini i duvno prisoji....

pojasni ovaj komentar.ja ga ne razumijem.svim stradalima u ovoj nesreći želim kraljevstvo nebesko a obiteljima iskrena kršćanska sućut.

Što ti treba pojasniti...pa naravno da će u kraljevstvo nebesko a što bi u možda da će kraljevstvo snova koje nam daju ovi danasnji

Ispred pripadnika hrvatskoga naroda koji stvarno vjeruju u dragoga nam Boga! Anđeli naši će nas cuvati dok mi budemo i krivim putem skretali. Iskrena sućut svima!

Kod Mostara pao avion, poginulo pet osoba, među njima i troje djece
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari