U nedjelju 4. Ljubuška biciklijada

ljubuski.info

Ovom prigodom pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam da nam se pridruže, 14.5.2017. na Trgu Domovinske zahvalnosti (kod zgrade Općine), u 11:30 h kako bi, u što većem broju, upriličili još jednu Ljubušku biciklijadu.

Start biciklijade je u 12 h i ruta će biti prilagođena svima.

Zamisao za ovu biciklijadu bila je, pored prezentacije biciklizma kao zdravog načina života i predstavljanje Ljubuškog sa svim njegovim ljepotama. Tako će, u sklopu biciklijade, biti napravljen i mini sajam na kojem će se moći vidjeti stari alati i razni proizvodi vrijednih ruku naših sugrađana. Neki će se moći i okusiti. Ako smo vas zaintrigirali, nema vam druge nego doći, poželjno s biciklom, a može i bez.

Biciklistički klub Ljubuški

Glas naroda

Čovjek koji je volio bicikle i znao sve o njma bio je Ljubušak Tonka Knezović. Vozio je bicikl godinama. sve do povrede.Raspitajte se malo kod starijih Ljubušaka. Zaslužuje da biciklijada nosi njegovo ime. Čuvajte ljubušku tradiciju! Pozdrav.

Štaću se raspitivat Tonka je voza bajk na lastavicama od 3 magacina u duvanjskoj.Dok je bog oda po zemlji Ljubuski je i ima servis bicikla u samom centru grada.

neka hadeze još četri godine vlada
bit će u ljubuškom svakog dana biciklijada
jel tak il ne tak barba

U nedjelju 4. Ljubuška biciklijada
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari