Federalni ministar poljoprivrede u posjeti Ljubuškom

ljubuski.info

Na poziv načelnika općine Ljubuški danas u posjeti općini Ljubuški boravi federalni ministar poljoprivredne, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić.

Ministar Dedić je zajedno s domaćinima obišao poljoprivredne subjekte značajne za općinu Ljubuški i poljoprivredne nasade koji su stradali tijekom niskih temperatura i mraza koje su pogodile područje Ljubuškog krajem proteklog mjeseca.

Nakon obilaska poljoprivrednih nasada uslijedio je radni sastanak sa općinskim načelnikom Nevenkom Barbarićem i predsjednikom OV Tihomirom Kvesićem te sastanak sa predstavnicima udruga poljoprivrednih proizvođača i Seljačkog saveza Federacije.
Otvorili smo pitanja koja su značajna za razvoj općine Ljubuški a u nadležnosti su našeg ministarstva, sve oblike suradnje smo otvorili i nadam se uspješnoj suradnji, ministarstvo će općini Ljubuški dati maksimalnu podršku u svim projektima ali i problemima koje ćemo zajedno rješavati kazao je ministar Dedić.

Poljoprivreda je naša najvažnija gospodarska grana i u ovoj oblasti imamo najveći potencijal, upoznali smo ministra sa mogućnostima, planovima i poteškoćama i u razgovoru sa predstavnicima udruga poljoprivrednih proizvođača dotaknuli smo se i ostalih tema od kapitalnih investicija do saniranja posljedica elementarnih nepogoda. Zahvaljujem se ministru na dolasku kazao je načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

U zvučnom zapisu poslušajte detaljnije što su izjavili Šemsudin Dedić federalni ministar vodoprivrede, poljoprivrede i šumarstva i Nevenko Barbarić načelnik općine Ljubuški.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Hoćemo Barbariću radna mjesta .poljoprivreda da ali ,kao dopunska djelatnost ,niko nemože živit na ovim prostorima samo od poljoprivrede,ima još koja njemačka penzija pa eto nekako .

Nepravi Barbarić radna mjesta jadu nepismeni..

HDZ-ovci i Barbariću Neuvenko ! uzmite vi motiku u ruke a mi ćemo besplatno žderanje i džabnu plaću,
Kome prodajete više poljoprivredu u 21 vijeku?

Šta će ti načelnik otvarati firme, nesretniče , nije ovo titoizam. Kopj i ne budali.

[ * neprimjereno * ] nesposobna, uništili ste Ljubuški, strpljenju je došao kraj, jajima ćemo vas gađati !

Načelnik i odgovorni koji su zaduženi za to stvoriti preduvjet da neko otvara radna mjesta. na to se misli. Ako je neko zainteresiran oni se trebaju staviti na raspolaganju tim zainteresiranima. Svi mi to znamo da je u praksi potegni - povuci i čovjek odustaje. Industriska zona, sigurno je tu neko zakazao !?
Zašto je to tako, neko se treba zapitati, analizirati (ako to neko zna i razumije šta je to) popravljati greške iiiii

Neka se malo ugleda na načelnike okolnih općina ,Grude ,Široki ,Ćitluk ,našto LJubuški liči na kasabu kafića i pekara .

H ehe vidi Vojnickog bojnika invalida cuva udbasa Matu Bobana prije 1990 velika petokraka i Tito u kuci sada Hrvatina nadimak Durutovac,HDZ ovac zar nije mogao na njegovo mjestu biti brat ili supruga poginulog branitelja ?Kupio diplomu u drugova Banja Luka kao i ostali sto sjede na vlasti.

Federalni ministar poljoprivrede u posjeti Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari