U 18 prometnih nesreća ozlijeđeno 15 osoba

ljubuski.info

U posljednja četiri dana na području Županije Zapadnohercegovačke dogodilo se čak 18 prometnih nesreća u kojima je tjelesne ozljede zadobilo 15 osoba.

Prema informacijama iz biltena "Halo 122" MUP-a ŽZH, u četiri prometne nesreće zabilježena je veća materijalna šteta, a ostalih 14 okarakterizirane su kao nesreće s manjom materijalnom štetom.

Što se tiče kriminaliteta, evidentirana su tri kaznena djela od toga jedno iz oblasti sloboda i prava čovjeka i građanina, jedno iz oblasti imovinskog kriminaliteta KZ F BiH te jedno kazneno djelo iz čl. 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti.

Policijski službenici poduzimaju operativno taktičke mjere i radnje, navode iz policije.

Remećenja javnog reda i mira u posljednja četiri dana nije bilo.

MUP ZHŽ

Komentari

jeste li evidentirali prometnu u subotu u crvenom grmu kod novog kamenoloma.i kad će te podnijet zahtjev da se ona crna točka već jednom riješi jer su na njoj uvijek istovjetne nezgode čim padne kiša.dođite danas pa pogledajte mjesto nezgode i koliko je još bilo proklizavanja poslije podizanja vozila koje se polupalo.nije ondje samo vozač kriv.

Ništa oni ne evidentiraju nego samo pišu kazne.Da njih briga za sigurnost prometa napisali bi kazne onima što uništavaju cesta i pozatvarali bandu korumpiranu koja bi ih trebala održavat.

ma nije moguće pored ovoliko radara i cestama dvadeset drugog stoljeća

Ma triba još radara postavit?
Punit proračun a ko hebe ceste?
Nek se neko drugi misli za to?

Nijedan portal nepiše kako se jutros u 3 sata sletio globturov bus na auto cesti kod tunela S.Rok.najmaje 30 ozljeđeni a globtur šuti

Za komentar gore: Da, moj prijatelj bilo u njemu. I nijedne vijesti to nisu prenijele. Vozač zaspao. Bit će da su novinari previše okupirani saborskom kriminalistikom i cirkuzom kao i svećenikom koji nije htio pričestiti dijete sa down sindromom. Tako je i naša sugrađanka i učiteljica u subotu oko podne sletjela kod mosta na žabaru i jedva živa ostala (i još dvoje djece) - isto nitko ništa. Ko kad su nam ceste skijaške staze. Nikad neznaš u kojem će te trenutku zanijeti.

takozvane ceste kod nas služe samo za policijske zasjede i za naplatu cestarina pri registraciji vozila u ulivanju goriva

Imali ozlijeđenih ,osim vozača

Zajebana zadnja vuca

Vazno je da policija voza golfove7 .

U 18 prometnih nesreća ozlijeđeno 15 osoba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari