Svečano obilježen Dan OŠ Marka Marulića

ljubuski.info

U prepunoj dvorani Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom u danas je bogatim kulturno-zabavnim programom obilježen Dan škole.

Školarci su više od mjesec dana pripremali recitacije, plesove i igrokaze, a svojim glumačkim i plesačkim umijećem su izazvali oduševljenje i smijeh publike. Program je bio podijeljen u dva dijela, nastupe učenika od prvog do petog te nastupe učenika od šestog do osmog razreda.

Učenici od prvog do petog razreda škole su izveli pjesme "Abeceda" i "Ne rugaj se", recitacije "Kako se može štedjeti mama" i "Vodenvijesti" te Waka-waka ples i igrokaz "Tračara". Program su pripremili pod vodstvom učiteljica Dražane Dodig i Suzane Grgić.

U programu kojeg su izveli učenici od šestog do osmog razreda isticali su se nastupi zborova i mažoretkinja. Izvedena je i drama "Kume u Zagrebu" te prigodna recitacija. Sve to učenici su realizirali pod vodstvom nastavnica hrvatskog jezika i glazbene kulture.

Iako je bio planiran i sportski program sa zanimljivim utakmicama, zbog lošeg vremena je odgođen i održati će se naknadno.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto