Milan Galić priznao kriminal oko Miroslava Galića, slijede kaznene prijave

ljubuski.info

Kako doznajemo od izvora iz MUP-a ŽZH, prekjučer je ponovno bilo vatreno na sjednici Nezavisnog Odbora (NO) za izbor i imenovanje policijskog komesara. Nezavisni Odbor je nešto prije mjesec dana zatražio od komesara dostavljanje dokumentacije vezano za nezakonita imenovanja (pravomoćno osuđenog kriminalca) - načelnika Sektora kriminalističke policije Miroslava Galića, no u sve se to upleo i ministar Zdravko Boras, koji je "zabranio" komesaru dostavljanje traženih dokumenata NO, kako bi ih onemogućio u njihovom radu i nakani konačnog utvđivanja svih činjenica i otklanjanja nepravilnosti i nezakonitosti, koje se vezuju za ovaj slučaj, a očito da ih ima napretek.

Iako ministar komesaru to ne može zabraniti, jer je policijski komesar samostalan u svom radu, barem sukladno Zakonu, a poglavito se ne smije miješati u korespondenciju komesara s NO, ministra (silnika) Zdravka Borasa Zakon očito ne ograničava ni u čemu, pa tako sebi daje za pravo baviti se prijevarama, uz koje maltretira, prijeti, ucjenjuje, fizički nasrće, udara i miješa se čak i u rad NO, a sve kako bi prikrio svoj kriminal i zaštitio svoje suradnike u kriminalu.

Komesaru, nažalost, ovakvo ponašanje ministra Borasa odgovara kako bi se skrivao iza njegovih leđa i pronalazio opravdanje u aktima kojima ministar zabranjuje dostavu nekih dokumenata, jer je isti jako blisko vezan za kriminalca Miroslava Galića i grčevito se bori kako bi sačuvao poziciju ovog osuđivanog kriminalca - Načelnika Sektora Kriminalističke policije.

Podsjetimo, Miroslav Galić je pravomoćno osuđen za kaznena djela zlouporabe službenog položaja i ovlasti, kao i za kazneno djelo krivotvorenja službene isprave za vrijeme dok je obnašao dužnost načelnika PU Posušje. Miroslav Galić ne posjeduje niti sigurnosni certifikat za pristup povjerljivim dokumentima, ne ispunjava uvjete za ovo radno mjesto, jer nema odgovarajući čin, kao ni odgovarajuću stručnu spremu, a prema kazivanju izvora, navodno da je dobio i pismo o nesuradnji izdato od strane IPTF-a, kao i njegov dragi prijatelj ministar Boras, no sve to se godinama zataškava.

Milan Galić - zaštitnik kriminala

No sve ovo nije dovoljno trenutnom komesaru Milanu Galiću, da kriminalca Miroslava Galića udalji iz službe. Umjesto da ga smjeni, on ga drži kao svoju desnu ruku i čovjeka od najvećeg povjerenja, prkoseći pri tom NO, koji mu je još prilikom intervjua za komesara, kod izbora na tu poziciju, jasno dao do znanja, da se slučajevi kakvi su se događali u vrijeme mandata v.d. komesara Milenka Madunovića, neće tolerirati, te da očekuju od budućeg komesara da se nezakonitosti, kakve su očite u slučaju Miroslava Galića, moraju žurno otkloniti, te se osobe koje su osuđivane za teška kaznena djela moraju ukloniti iz službe.

Za ovakvo ponašanje komesara sigurno nije dovoljna rodbinska povezanost sa Miroslavom Galićem, jer evidentno je kako su u pitanju puno dublje veze, kao i sumnje, kao što se priča među poolicijom da su oni očito braća po kriminalu, koji se nastoje uzajamno štititi.

Podsjećamo javnost i na slučaj Ante Bušića Čičića, kada je ovaj monstrum u liku i djelu Miroslava Galića pokušao podmetnuti dokaze Bušiću i ucjeniti istog, pa kada to nije uspio, vratima prtljažnika mu slomio nogu, te se na kraju i pomokrio po njemu...

Špija zvani Stanislav Nižić

Iako na sjednici NO nije bilo nikakvih neprimjerenih komentara i izjava, o čemu postoje i materijalni dokazi, Stanislav Nižić zv. Biža, je to očito zanemario. Njegov cilj bio je dodvoriti se ministru Borasu, spustivši se ispod svake razine ljudskog dostojanstvena i zakonitog obnašanja dužnosti, pa je tako sebi dao za pravo zlonamjerno iznositi detalje sa sjednice, kako bi diskreditirao kolege članove i ministra žestoko naložio pričom o neumjesnim izjavama na njegov račun od strane predsjednika NO, i nekih članova.
Nažalost po ministra, nespominjanje njegovog cijenjenog imena nije bilo moguće, obzirom da se isti sam nametnuo, te ga se spominje u dokumentaciji koju je prezentirao sam komesar, naglasivši kako je zatražio odobrenje od ministra za dostavljanje dokumentacije, te kako ga nije dobio. Iako nije trebao tražiti odobrenje ministra, komesar je ovu situaciju iskoristio kako bi se opravdao pred Neovisnim odborom, skrivajući se iza leđa ministra i njegovih nezakonitih Odluka. Sve ovo moralo je biti predmetom rasprave NO, jer ovakvi slučajevi otvorenog miješanja ministra u rad NO, te onemogućavanje zakonitog rada NO, kao i onemogućavanje ispunjavanja Zakonom propisanih obaveza NO, predstavljaju kazneno djelo.

Odmah po Nižićevoj dojavi ministar Zdravko Boras, nazvao je predsjednika NO dr.sc. Dragu Martinovića te počeo galamiti na njega, prijetivši kako će mu glavu otkinuti, te pitajući ga da mu kaže gdje se on u tom trenutku nalazi, jer bi vrli ministar odmah došao, kako bi se obračunao s njim.

Doznajemo i kako Stanislav Nižić zv. Biža nije bio toliko korektan, pa prenio svom voljenom ministru, kako je i on sam, na istoj sjednici NO, izjavio kako ministar nije mogao osporiti dostavljanje traženih dokumenata NO suglasivši se s ostalim članovima kako je komesar iskoristio ovu situaciju da se sakrije iza leđa ministra, kao i činjenicu da je komesar davno trebao riješiti slučaj Miroslava Galića i maknuti ga sa te pozicije, a ne se ovako ponašati, posebno naglasivši, kako je: Miroslav Galić dojadio više i Bogu i čoviku!

Nakon ovoga će uslijediti i kaznene prijave prema čelnicima MUP-a ŽZH, ministru i komesaru.

Obzirom da se već duže vrijeme spominju brojne afere ministra Zdravka Borasa, fizički napadi, prijetnje, ucjene, mobing nad djelatnicima MUP-a, a pored ove trenutne, najaktualnija je afera - prijave koju je DORH podnio protiv ministra (kriminalca - nasilnika) Zdravka Borasa, za pokušaj prevare, gdje je isti oštetio državni proračun RH za gotovo 100.000 KN.

Podsjećamo odgovorne kako je ministar Boras ranije izbačen iz MUP-a, zbog nezakonitog prekograničnog prometa cigaretama (kamion cigareta), u vrijeme kada je obnašao dužnost načelnika Krim službe u PU Ljubuški.

Zbog svega navedenog krajnje je vrijeme najodgovornijima, poput predsjednika ŽO HDZ BiH Nevenka Barbarića, i predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića, ministra Borasa pozvati na podnošenje ostavke iz moralnih razloga, a ukoliko to ne učini, njihova je dužnost smjeniti ga s ove pozicije putem Vlade i Skupštine ŽZH.

Šteta koju je ova štetočina prouzročila našoj županiji i njenim građanima je skoro pa nepopravljiva, zato odgovorni nemaju nikakva prava oklijevati, jer ovakve osobe i karikature na najodgovornijim pozicijama kakva je MUP-a, građani naše male županije niti zaslužuju, niti mogu više trpiti.

Glas naroda

mislim da bizonu borasu uskoro sljedi m

Car je gol... cestitke autoru...
Istina je spora al dostizna...Moramo ove spodobe konacno izbaciti iz HDZ-a jer sramote i stranku i cestiti hrvatski narod.
Cosicu, Barbaricu, Miseticu, Kraljevicu...zurno micite ovu spodobu, jer zbog ovakvih kakav je ova bizoncina, samo ce mo izgubiti izbore...

pa ta ga je ekipa stavila kako će ga skidat , On je njihovo ogledalo

Koji god HDZ-ovac nije podnio ostavku nakon njegova imenovanja za ministra MUP-a isti je kao on,

Svaku odluku ovog bizona treba staviti van snage,pa tako i natječaje u kojima je doslovno 70 % bizona.

Ako postoji i zrnce prava i pravde prvi natječaj će "pasti" na sudu jer je jedan od sudionika natječaja podnio kaznenu prijavu samo nikako da zakažu ročište.Ovaj čovjek je mnoge ljude "u crno zavio", ne znam čemu se nada.Njegov mozak je ko u kanarinca, on je elementarna nepogoda ne samo za MUP nego za cijelu županiju.Što je najgore za njega se zna ali kakvi su tek monstrumi ovi koji ga drže.

Nisam zna da ima Nižića u Cernu ...

Bolan Biža otić će jednom Madun i Boras, a šta unda?

naći će Biža novog Bizona , takovi tako funkcioniraju

Hercegovini treba MOST

Utakmica se bliži samom kraju umjesto da je samo napadač dobio crveni karton, dobit će ga i on i čitav vezni red.
Štitite Miroslava Galića pa će vas sve povući za sobom.
Miroslav Galić je bio veliki test da se otkriju korumpirani (oni koji ga podržavaju) i nekorumpirani.
Dragan Čović postaje lagano nemiran zbog Miroslava Galića.
Domino efekt uskoro počinje.
Maske su pale, pravo lice HDZ-a je otkriveno........

Ej, Biža demantiši ovo na daj da iznose na tebe

Kanac pod hitno ovo demantiraj ovo su krupne riči

Tuliću pod hitno šalji demant, posebno za ove laži o Čičiću

Bizone javi se ispravi malo krivu Drinu. Nemoj biti knjiga pročitana

Vratite za glasnogovornika Čuturu on će demantirat. Joj koju je petlju i muda taj glas imao

katastrofa plenkovića hadezea u hrvackoj tri dobra ministra mjenjaju za jednog lošeg a hercegovina će glasat za hrvacki most protiv hadezea jer moramo podržat pravdu plenković gubu dijaspora glasove

padaju i kod njh plagijatori hopovi i diktatori-šta bi tek [ * neprimjereno * ] radila da im nebi mosta u vladi

trebamo stranku u kojoj bi bili branitelji i narod odma konkurenciju jedna stranka nije demokracija trebamo stranku odma

SAMO LUSTRACIJA MOŽE dovest u red društvo.
Ili pustiti da ovakvi ko bizon zauzimaju mjesta, kupe škole, imaju dupla primanja. Nedavno i ženi kupio školu kako je samo stid nije glumica podmukla.

Po vašim tvrdnjama ispade Čičić oličje dobrote malte ne svetac,e svašta ua ga ne poznajem kao poštena.

Prebijati covika, lomiti noge, izbijati zube, pokusati parkirati ukradeno auto ne rade sveci.
Sve da covjek i je nesto skrivio, zna se zakonska procedura.
A gdje su posteni policajci nabavili ukradeno auto i koje su mislili parkirat pred cicica kucu

Kakva je razlika od kriminalaca u policiji šverc,dokumenti,[ * neprimjereno * ]aluk,nafta i ostsla krim.djela i ČIČIĆA.

Ministre vrši pritisak na članove nezavisnog odbora da daju ostavke kao i prethodni NO, pa u nezavisni odbor postavi svoju ženu, Bižu, Maduna, Miroslava Galića, Elvisa Šošu, Boru Leku i Željka Naletilića hahaha

most u rvackoj traži pravdu od desna i lijeva i pogledajte šta se dešava ista stvar sa zaboravljenim ljubuški no super rezultat oba su pala oba su pala i čova i plenki a most i zaboravljeni ide dalje uz to most traži lustraciju a to nepaše ni komunistim ni kradezeu di je puno udbaša

ČIČIĆ svetac.

E moja Gorica ti stvarno ništa ne znaš.

Sudionik sam promjena od devedesete ne mogu da vjerujem u što se pretvorismo

u svjetu nema stranačkog zapošljavanja nema kupovine radnih mjesta nema kupovine škola ne zakidaju se branitelji i njihiova djeca nego pozitivni diskriminiraju svugdje u svjetu radi pravosuđe a ne krivosuđe i braniteljii narod nemaju razlog demostracije a demostracije su demokracki čin ljudi imaju pravo demostrirat javno za svoja zakonita prava

ljudstvo svaka čast-ukratko sve rečeno

nije dobro bit lažnjak i uštiman došla maca na vratanca

Koji su to podmukli ljudi, što je najgore među njima ima i mladi ljudi kao što su Ilija Boras, Elvis Šoše.Dobili dobra radna mjesta,naravno po stranačkoj pripadnosti,odlične plaće, ali moraju šutjeti i klimati glavom.Ne smiju uopće misliti svojom glavom nego kako ministar kaže i misli.Kako je to jadno!!!!Sutra će kad ne bude bizona govoriti sve protiv njega.Znam ih dobro, radio sam s njima.

Treba imati nesto u glavi da bi se s tim mislilo

Navedeni dvojac je samo prosjek novovalnog HDZ ovca

[ * neprimjereno * ] i pohlepan te ih odlike krase

tomo šarić je ministar on je gospodin on čisti njihove bezobrazluke i ide među narod goloruk bravo jegeru poštenjačino

Sva tri galca padaju ubrzo postoje dokazi opasni protiv njih narode ubrzo sokirati ce se zapadna Hercegovina kada se objavi nece se objavljivati na hwrcegovackim portalima krece iz Sarajeva djab ti sepo sto ti je Vesnica ljubavnica pate stoti i sastajete se u hotelu Dinara u livnu neznase tkoje veci gabor ti il ona al ste gotovi kad vam se djela objave pive vam ko Naseru Keremendiju a povlacite dosta potrckala za sobom

Ovaj tekst koji zorno pokazuje situaciju u MUP-u ZZH je dokaz da je HDZ kriminalna organizacija, koja pod svaku cijenu štiti svoje članove ogrizle duboko u kriminal. Skelaš i Grožđaš drmaju županijom.

Kao sto je boras u ljubuskome to je zulj u grudama

Kakvi mi takvi nam i ministri.
Boras je slika i prilika ljubuske demokracije i glasanja. Eto nam sad "adz". Nismo bolje ni zaslužili. Ja makar ne glasam ni za koga. Mi jednostavno ne možemo bolje. Primitivac Boras i prijatejeni kriminalac Nevenko su nas vrh. Pa sretan nam put u Njemačku i Irsku. Gadi mi se ovaj i ovakav ljubuski

ova vlast je samo ugled kradezea jer oporba nije za ovo glasala nemojte nas trpat skupa živio kradeze srećno u njemačkoj ponesi kradeze iskaznicu

Da je ovaj tekst tek neciji mokri snovi vidi se ispod teksta koji nije potpisan.
Da je istina ista potpisao bi ga Vrli urednik imenom i prezmenom jer bi ga se tugilo za laz i klevetu . Znaci ne potpisivanjem teksta on sam dokazuje da nije vjerodostojan onog sto je ispisao kao i u desetke dosdasnjih pisama jer urednik zaboravlja da ovo nine vrijeme Udbe kad su samo nazvali telefonom i nekog lazno optuzili i ovaj biva zatvoren.

Prci kenju kraljevicu marko pomaze mu od doboja janko

istinit je tekst doće dokazi šapuće narod a narod zna sve

Podrška gospodinu Borasu

Dašta nego podrška ali kad počne glave skidati

Nisi ti nikakav VLADO...ti si ZORAN GALIC BOBIC djevojacki Simic, vlasnik falsificiranih cirilicnih srbijanskih diploma...zato nas ni necudi sto dajes podrsku krimiinalcu Borasu jersi isti ka i on...ma u stvari ti si jos i gori...zato ubuduce se nemoj tako potpisivat, potpisi se sa DP da svi znadu o kome se radi...

Legenda
DP - Devijantni pedd o fillll

Kako ste samo jadni,sad vam smeta što tekst nije potpisan a ni jedne jedine činjenice protiv teksta.Hdz demokracija!!!

Oni nikad ništa ne demantiraju uvijek probaju nać kao nešto da to pobiju.Ali nemaju šta.Oni su sami sebinajgori,sami sebe svojim djelima i ponašanjem dovode do ruba.Ovo je sustav koji će sam sebe uništiti

Tomo Saric igrac..Kako mu se kaze tako radi...Takav im i treba........

Bravo

Prate li Čović i Ćosić što se događa u regiji zar nam treba nered ko u Makedoniji

Tužno je kad ovakvi likovi uopće mogu biti ministri ili obnašati rukovodeće mjesto

Milan Galić priznao kriminal oko Miroslava Galića, slijede kaznene prijave
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari