Tijekom blagdana jedanaest prometnih nezgoda

ljubuski.info

U razdoblju od 13. do 18. travnja 2017. na području ZHŽ se zbilo nekolicina kaznenih djela, bilo je slučajeva narušavanja javnog reda i mira a posebno su brojne bile prometne nezgode:

Kriminalitet:

Evidentirana su četiri kaznena djela od toga dva iz oblasti imovinskog kriminaliteta, jedno kazneno djelo iz oblasti sloboda i prava čovjeka i građanina KZ F BiH i jedno kazneno djelo iz čl. 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti . Policijski službenici poduzimaju operativno taktičke mjere i radnje.

Prometne nezgode:

Evidentirano je jedanaest prometnih nezgoda, od toga šest s većom materijalnom štetom i pet prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom u kojima je osamnaest osoba zadobilo tjelesne povrede.

Javni red i mir:

Evidentirana su četiri narušavanja javnog reda i mira. Protiv počinitelja će se poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM.

MUP ZHŽ

Glas naroda

To samo znači imamo odlične vozače, jer bi da su ovakve ceste u Ausrtiji na primjer bilo najmanje 50 poginulih

Odlični vozači su oni koji brzinu vožnje prilagode cesti onakvoj kakva je i vremenskim uvjetima.
Pored "dobrih" vozača treba i kultura vožnje, kultura u prometu, od koje smo mi,nažalost, još dobro podaleko.

Tijekom blagdana jedanaest prometnih nezgoda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari