Uspješan nastup Vinograda Nuić na sajmu u Japanu

ljubuski.info

Dvije vrste vina Manastira Tvrdoš, Vranac 2013 i Žilavka 2015 te jedna vrsta vina Vinograda Nuić, Trnjak 2013, prezentirani su na 91. Međunarodnom sajmu likera, vina i sira koji je održan od 12. do 18. travnja u Tokiju.

Više od 900 vrsta vina iz cijelog svijeta svake godine bude predstavljeno i prodato na ovom sajmu, kao i u tržnim centrima "Daimaru", koji su u kategoriji centara "Harrods" u Londonu.

Predstavnik Agencije za unaprjeđenje stranih investicija (FIPA) u Japanu Shigehiko Nishihama predstavljao je bosanskohercegovačka vina na spomenutom sajmu, upoznavajući izravno japanske potrošače s kvalitetom proizvoda.

Japanski potrošači imali su priliku probati i uživati u okusu bh. vina i izrazili su zadovoljstvo njegovom kakvoćom.

Zahvaljujući angažmanu Nishihame 2014. godine, proizvođači vina iz Hercegovine su prvi put počeli s izvozom vina na japansko tržište. Japanska tvrtka M&P Corporation iz Tokija odlučila je uvesti devet vrsta vina iz BiH koji se uspješno prodaju na tržištu Japana.

Predstavnik FIPA-e Nishihama više od 12 godina, surađuje s proizvođačima vina u BiH koje je već posjetio i čija vina promovira potrošačima na tržištu Japana. Nastavit će s promotivnim aktivnostima s ciljem povećanja izvoza vina, bez obzira na činjenicu da nijedna nadležna institucija BiH nikada nije izdvojila bilo kakva financijska sredstva za ovu namjenu.

Glas naroda

nuić je nedavno odselio u austriju i kupio kuću u mocartovu beču 400 tisuća ojera i odma reda uspjehe čim je otišo iz hercegovačke žabokrečine jer da nije propa bi bravo nuiću iz austrije tamo on porez plaća

Josip je napravio pare na utaji poreza i zna se tko mu je vodio papire

ovdi će ostat samo prazna usta bure da spominju sveto ime hercegovine.nuićima svaka čast i uspjeh.

Uspješan nastup Vinograda Nuić na sajmu u Japanu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari