Što će biti s livanjskih 100.000 KM?

ljubuski.info

Iz Udruge građana "Hrvatska žena" Livno još nitko nije kontaktirao Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine povodom vraćanja 100.000 maraka koje su dobili za projekt "Sanacija i rekonstrukcija radi očuvanja kulturne baštine".

Do ovog trenutka nije nas nitko kontaktirao u vezi s vraćanjem novca, potvrdila je glasnogovornica Ministarstva civilnih poslova BiH Zorica Rulj.

Radi se o sredstvima Vijeća ministara namijenjenih projektima kulture, a za koja je aplicirala nevjesta zamjenice predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenice predsjednika HDZ-a BiH Borjane Krišto - Tihana Krželj.

Nakon što je objavljeno da su ponajviše sredstava Vijeća ministara dobile udruge i institucije usko vezane s HDZ-om BiH, a da je među njima i udruga Borjanine nevjeste, koja je ujedno i zastupnica HDZ-a BiH digla se velika bura u javnosti.

Udruga je novac htjela donirati Crkvi, no ona je to odbila.

Zbog negodovanja javnosti livanjski župnik fra Vinko Sičaja je odustao od 100.000 maraka, pa je dobio i pljesak vjernika. Otada je otvoreno pitanje kuda idu spomenuti novci.

Prema svemu sudeći, UG Hrvatska žena Livno, koja je u međuvremenu promijenila predsjednicu, na računu sada ima novce koje samo može vratiti odakle su došli, jer je župnik odustao od projekta kojim su trebali opravdati sredstva.

Dnevni list

Glas naroda

Kad fratri neće pare veliki je nered u HDZu

vratite pare narodu čije i jesu pare

pare nisu problem, para nema ahahahahahahahahahahahahha

Što će biti s livanjskih 100.000 KM?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari