Slijedi mobilizacija Zaboravljenih branitelja

ljubuski.info

Jutros je održan hitan sastanak povjerenika UZB podružnica Ljubuški samo s jednim ciljem, a to je mobilizacija svih članova podružnice!

Povjerenici su preuzeli ovjerene kopije svih 700 i nešto članova, kopije koje su do danas bile pohranjene u registru Udruge, biti će preko povjerenika, tijekom vikenda, vraćene svim članovima uz poruku koja će glasiti:

Svaki član Udruge je dužan 18.4. (utorak), osobno doći na Teskeru ispred boćarskog doma u 10 h (deset sati) i sa sobom ponijeti isti taj dokument koji će osobno predati rukovodstvu UZB Ljubuški.

Dolaskom će branitelji potvrditi kako su još uvijek aktivni članovi Udruge i kako žele sudjelovati u borbi za ostvarenje naših prava.

Svaki izostanak (bolest i slično), članovi trebaju opravdati.

Dolazak na skup 18.4. je iznimno bitan, budući da će se na njemu dogovoriti sve buduće aktivnosti UZB, a u svjetlu odbijanja uvrštenja Rezolucije branitelja u dnevni red sjednice Parlamenta FBiH.

Poštovani branitelji, članovi Udruge Zaboravljeni branitelji Ljubuški:

Svjesni ste kako naši dosadašnji napori ka rješavanju ovog problema nisu urodili plodom, prije svega zbog ignorantske politike vladajućih, koji potcjenjuju i nas i naše probleme, a prije svega našu brojnost, volju i snagu.

Ovo je ključni trenutak u našoj borbi i sada nema mjesta strahu, kao što ga nije bilo u godinama terena, rovova i bunkera.

Sada je vrijeme da pokažemo jedinstvo i snagu, u borbi za naša prava!

UZB Ljubuški

Komentari

Ide blokada prijelaza..zupanije...opcine..gradova...

vi ste obični lu đaci .Sve što ste osvojili ili obranili to možete blokirati .U Sarajevo na čelu sa Helezom i gore blokirajte,ratnici bez rata.

Ako planirate blokadu granice greška samo ćete navući bijes naroda

blokirajte bandu opcinsku zupanijsku i federalno .oni su krivi a sa blokadom granice nanosi se steta svima a opcinskoj s t o ki je svejedno
pozdrav udrugi i nek ustraju u svojim zahtjevima

blokirajte min branitelja u grudama moguse oni javit za vas kakosu se javljali kada helez nije tija isplatit ranjenike hercegovine e tako mogu i sada dokse vama zaboravljenim ne riješi malo pomoć svome narodu ali bitnoje daje njima dobro a ostale ko hebe

Sokolovi su spremni za borbu do posljednjeg atoma snage i posljednje kapi krvi i nece odustati i povuci se dok god se ne ispune njihovi uvjeti koji su sadrzani u rezoluciji.
Takozvani mocnici ove tuzne zemlje nisu htjeli dici ruke za braniteljsku rezoluciju pa sad ce imat REZOLUCIJU!!!!!!

Ispravak gornjeg komentara...takozvani mocnici ove tuzne drzave nisu htjeli dici ruke za braniteljsku rezoluciju,pa ce sada imati REVOLUCIJU...

Bože bogati [ * neprimjereno * ]

Vidi ŠKETE jedan teren ima a Min Branitelja mu pomaže svake godine kad im se obrati jeli tako moj zaboravljeni ŠKETA

Eto moj Pero pretpostavimo da si ti u pravu kad kazes dda Sketa ima jedan teren ali on se bori za svoih 6 km a ti koliko ternena imas i da li se boris zajedno s nama Uglledaj se u Sketu i daj podrsku ako si pravi branitelj pa makar i s jednim terenom Mi se borimo za pravu stvar i trebaju nam pravi i istinski branitelji pozz

a gdje je bio Mico Bunoza...Nigdje...Sve je ovo prodavanje magle.nema od ovoga nista...Mozete vi davati pa uzimati izjave...formulare...sve je to bezveze..nesmijete pred zgrade opcine..zupanije..itd

Ti ne možeš znati gdje je bio Mićo Bunoza jer nisi bio sa njime, dok je on ratovao drugi su se krili ko pacovi očekujući da će ostat jugovina.

Vi kao prvo ne znate šta treba blokirati, spominjanjem općine koja vam suštinski ništa ne može pomoći pokazujete izgubljenost a ovi će to lijepo upakovati u političke pritiske odnosno nigdje veze.

Hos oda po ljubuskom bos.

Imam mirovinu i invalidninu.Bio sam od prvih terena do svršetka rata.I prema tome niste uredu što przivate sve koji imaju mirovine.Da ima lopova koji nisu bili u ratu i primaju mirovine ili invaldnine ima.Te varalice imaju ime i prezime i tko im je to omogućio.Njih blokirajte i prozivajte imat će e i moju podršku,ali neka meni obustavi jedno ili drugo imat će te vi probleme a ne ovi političari što su vas izdali.SVOJE NE DAM A TUĐE MI NE TREBA.

....ove prevarante pod hitno treba u prdekanu... al sto gledam po slikama...vecina od ovih je bila terren dva...cast izuzecim al njih je malo

Pa dobit ce 6 km po terenu al svaki branitelj koji je ili nije ostvario nesto treba podrzati Rezoluciju jer je to u interesu da se zna tocno ko je bio i gdje je bio i po tom ostvariti svoje pravo a tim svi lazni otpadaju kako branitelji tako i ovi s laznim mirovinama a invalidnine kako ko prode naa reviziji pozz svim braniteljima

Blokirati vladu i ministarstvo do rješenja i biće mnogi uz vas granice se okanite

Pa ljudi tko sa ovih slika može doći i netkome nešto reći, šketa pa taj iz kladionice i ne izlazi , ovaj aurelije uvijek bio i ostao dopaš, čika ..nevjerovatno,sa ovim nemojte ništa ni pokušavati.

evo ja sam zaboravljeni. i šta sad? ako ne dođem izbrisat ćete me pa ću bit i u vas zaboravljen. aje hebi-te se 2 godine i ništa niste napravili. ajmo vako neka se vodstvo malo promjeni.

Nece ih se sto skupiti

Vodstvo nikad nije bilo problem,bar tako kazu, recite zasto nevaIjaju pa ih smjenimo. Stranke ih nisu birale,nece ih ni smjenjivati. Mi znamo ko je vodstvo a ti se krijes?? Zar se sramis sebe, za razliku od njih koji su u svakom trenutku dostupni tebi i nama. U kome je onda problem??? U tebi ili njima???!

Okani se ti Škete .Zašto ne spomeneš da čitav njegov komšiluk ima bilo zapovijedne bilo invalidske mirovine od Markića,Bunoza ,Milićevića i ostalih.Neki su bili maloljetni a neki stare kenjčine za vrijeme rata.

Zaboravi ti Hrstiće odnosno Božu Hrstića grobara i pukovnika Šunjića pa taj je sve častio kad je dobio mirovinu.Sramota.

Znači tko je dolazio svaki put do sada ništa a netko tko dođe prvi put valja, nepitate vi moram li ja na posa i mogu li biti odsutan, gubim vjeru...

Jel Radojica glavni zapovijednik.

jel hercegovacki jastreb ...onaj sto zicu prodaje..otiso jednom i blokira bi drzavu

Sta ce sketa na slici i udruzi kad je bio u njemackoj...

pratimvas već dugo vrimmena vaše komentare pa ovi lažni oni lažni pa kakviste vi to ratnici pa već jednom napišite koje to lažni branitelj ime prezime očevo ime i mat broj ja to ne pročita ako znaš da čovik nije bija lipo mu reci ti taj i taj nisi bijo za vrime rata nigdje i gotovo nekase zna nego se mlati prazna slama koće to riješit niko koje jamija jamija i gotovo kanitese tog

Objavite primanja tko ima koliku mirovinu tko prima dvi i tko nema ništa a bio je u ratu.a ove hebi vetre u zatvor

Ne treba sada posustati! Ipak je ostvaren ,velik pomak! Prije četiri godine ,dokUZB nije postojao, mnogi su mislili kako branitelji uopće, ne postoje! Kako je to samo mit!Na veliku radost političkih elita -kako sebe vole zvati ! Ako je postojao Daytonski i Washingtonski sporazum! A branitelji su bili ,možda i jedina svijetla točka ! Pristali su na mirno riješenje sukoba!Da skratim -možda bi trebalo na sud za ljudska prava ,ako se ne varam u Strasbouru !Znači tužba branitelja -protiv Vlade ! Takođe bi bio uključen Visoki predstavnik! Zato što branitelji nisu ostvarili -nikakva prava! Bar velika većina!

Strasni zapovjednici Rade Sunjic i Bozo Hrstic...prvi pokrao pare za asfalt do Krvnice...a drugi potjerao Branka Medica da necisti groblje Krvnicu i zaradi koru kruha.A bili su u ratu kao i moj cukun djed..pametnome dosta...

samo naprijed jer muljatorima je guza u škripcu prave svak zna i neće ih niko dirat a dezertere ćemo pitat šta ćemo blokirat mi neznamo mi smo [ * neprimjereno * ]i za bunker da je njima dobro i da rade umjesto nas

da vidimo ko ima muda da zatvori jednog pravog branitelja sam jednog

pa što kod boćarskog doma,što niste u vojarni na teskeri najavili skup.ili vam zapovjednik vojarne ne dozvoljava ulazak u vojarnu.

nije tu bia jedan zapovjednik već ih se 7 izmjenilo i svi iz Lisica i podikoji iz Vašarovića sveuredno potpisao Željko Šiljeg

Za gosta sto ima mirovinu i invalidninu, ako si je posteno dobio tko ti je moze uzeti. ZABORAVLJENI ti je nisu dali niti ce ti je uzimati. Mi smo svoje posteno odradili pa nismo dobili ni marke,kad si faca dodi 18 .04. 10 h na skup pa reci sta imas, a mi cemo blokirati sto nam padne na pamet i necemo nikoga pitati za dozvolu jasno.Bolje se raspitaj nama su trn u oku LAZNI pogotovo PUKOVNICI.
Neka svi znaju ZABORAVLJENI se samo BOGA boje tko zemljom hoda neka stane pred nas ko god ima nesto protiv nas izvolite doci 18.04 utorak da vas vidimo.
Nikad necemo odustati od rezolucije i pod cijenu zivota! Zivi bili pa vidjeli ...

Gospoda zaboraviti.branitelji na svakom okupljanju kažu treba svima ukinuti koji primaju.Molim imenom i prezimenom.Svi koji ne zaslužuju skidaj ali ne dirajte ljude koji su bili u ratu.Namjerit će te se na krivog poslije nema kajanja.

Povijest koji je bio u ratu i ima mirovinu,ne znam što vam smeta.ima oni koji nisu bili a sredili su mirovine i u Hrvatskoj i i HVO.Prelistajte ih malo.Dat ću vam 10 imena provjerite ako ne budem u pravu ja ću se javno zapalit u Ljubuškom.

tako c legija dosta je bilo ponizavanja nikad vise jedino preko nas mrtvi

nemojte nab bacat klipove u rukovodstvo zaboravljenih kad završimo posa sve ćemo ih minjat ako ima argumenata a dotle zaboravite nismo mutavi

za ovog kolegu što prima i što je pravi trebaš nama pomoć jer da nema lažnih iti bi primo više i nebi ima straha da ti zastane isplata zbog lopova u sustavu

Reći imena jeli to dosta?

Stvarate nervozu u svojim redovima ako neko ne dođe bit će brisan bolje je da dođe 100 pravi nego da vam dolaze dezerteri.

za gosta dodi 18.04. 10 h pa to reci toj gospodi kad su oni to rekli da svima treba ukinuti nesiri lazi nije to posteno pa nedjele zaboravljeni mirovine
i ne prijeti jer nasa casa se davno prelila

Vasa je časa davno pukla

veliki se belaj sprema blago onom tko lazne nema

Netribaa ići daleko iz Ljubuškog min.Boras 2 mirovine i trolist.min.Begić mirovina i trolist i plaća od 3000 do 3500 km.

kome je u interesu dirat prava prava i prave branitelje nikome to bi bila nepravda a braniteljima to netreba samo istina i pravda obogaćuje i dušu i đep

Sve je to slabo i jadno...Vec vise od dvije godine govorimo ovo cemo..ono cemo..Stanimo na prijelaze..Ispred ministarstava...vlada...i nema ici kuci dok nedobijemo sto nam pripada...

Slijedi mobilizacija Zaboravljenih branitelja

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto