Učenici ljubuške Gimnazije uručili pakete s potrepštinama štićenicima Doma sv. Josipa

ljubuski.info

I ove su godine učenici Gimnazije iz Ljubuškog učinili jednu lijepu i hvale vrijednu gestu, uoči Uskrsnih blagdana posjetili su Dom za starije osobe "Sv.Josip Radnik" na Bučinama.

Tridesetak Gimnazijalaca skupa s ravnateljicom Andrijanom Grgić i pedagoginjom Zdravkom Rupčić štićenicama Doma za Uskrs je donijelo prigodne pakete s potrepštinama koje su skupljali učenici svih razreda ljubuške Gimnazije.

Ispred Doma dočekala ih je sestra Paulina pa su svi skupa pohodili dnevni boravak sa štićenicama. Da ovo nije njihov prvi dolazak vidjelo se pri samom dolasku u dnevni boravak, uslijedila su rukovanja, pitanja, ćaskanja… Kako nam rekoše namještenice Doma mladi Gimnazijalci, članovi FRAMA-e dolaze svake subote volontirati i družiti se sa štićenicama.

U Domu je trenutno pedeset i jedna štićenica, a kako reče sestra Paulina kapacitet je pedeset dvoje, a najstarija štićenica ima 98.godina.

Osim druženja i priče "padne" i pjesma uz zvuke gitare, pa sve izgleda nekako drugačije-ljepše i veselije.

Radio Ljubuški

Glas naroda

jad i tuga najlakse je staro kad vise nemoze radit sutnit u dom jos ako dom netriba platit super samo ljudi se toga sjete kad i njih njihovi sutnu u dom

Učenici ljubuške Gimnazije uručili pakete s potrepštinama štićenicima Doma sv. Josipa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari