Pisanica od 2 metra postavljena ispred zgrade općine Ljubuški

ljubuski.info

Danas je, kao što je i najavljeno, s početkom u 12:30 sati održana kreativna radionice pisanica pod nazivom "Ususret Uskrsu" u kojoj je sudjelovalo će 60 učenika područnih osnovnih škola (Veljaci, Šipovača, G. i D. Radišići, Studenci i Prolog).

Po okončanju kreativne radionice (14:30) uslijedila je prezentacija pisanice visoke 2 metra oslikane motivima općine Ljubuški koja je po prvi put postavljena ispred zgrade općine Ljubuški.

Pisanicu su, na inicijativu Knjižnice Ljubuški i zahvaljujući sponzorstvu JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški, izradili Tomislav Milas i Milan Šekerija, a istu će motivima općine Ljubuški oslikati ljubuški umjetnici Slađana Matić, Toni Kozarić, Lucija Miličević i Nikolina Jakiša.

Jako smo ponosni što upravo mi oslikali ovu pisanicu, nije nam bilo teško odabrati motive, odlučili smo se za one najreprezentativnije, tako da svaku stranu krasi po jedna; počev od Kule Hercega Stjepana, samostana Humac, Humačke ploče i vodopada Kravica, kazala je jedna od autorica Slađana Milićević.

Svečanosti prezentiranja pisanice sudjelovali su polaznici dječjih vrtića (4) i učenici prvih razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Isti su nakon što su razmotrili pisanicu, posjetili Knjižnicu Ljubuški i razgledali pisanice koje su nastale na kreativnoj radionici pisanica.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Knjižnica Ljubuški

Komentari

vizejntaner skuplja poene...
mogao je napravit pisanicu u obliku HSP/SPP

Polako, čim vjetar okrene i on će.
No, nije se baš proslavio na humcu, pa se osigurava kod uvenulog

Svaka čast. Lipo za vidit....

Bravo za vizentanera,svaka cast, za 4god bit ces gradonacelnik

Ta nece stavit kakav oglas za posa isprid opcine

Vizentaner i je oglas za posao.
Pozapošljavao sve svoje, a omladinci via deutschland

Onako ponosno momce vizitaner pa nasto spade kuku lele...barem je smijesno da ne kazem zalosno to njegovo dokazivanje a niko ga ne doživljava..

Hvala bogu kad njemacka otvori granice a hijene kad nestane plijena dave se izmedu sebe

bogaremi da je ovaki mladi još više bilo bi nam bolje

Svi su taki.
Use, nase i podase

Blejite vi ,vidicete kad se ja i moj kum Pero R.vratimo na scenu ,opet Ce razglas po cijeli dan kroz ljubuski ,pozdrav kume !

Nevenovo ofarbano jaje kojim se želi prikriti katastrofalno stanje ujedno veličati partija komunjara koja se sada zove kradeze. Oni sad slave Uskrs?

Svaka čast za pisanicu.. Ideja i realizacija su za 10. Ali nažalost moram se osvrnuti na ove negativne komentare iznad.. Pa stvarno kako vas nije sram i stid? Takav jal, očaj i širenje nezadovoljstva rijetko se gdje može sresti.. Nepismenost neću ni spominjat.. Pa majku mu, iz komentara djelujete kao da vas nitko nikad nije u životu zagrlio.. Doslovno ne odgojeno. Kršteno pušteno. U bilo kojoj temi na portalu, politika se mora spomenuti.. Uzmite već jednom lopatu u ruke, nemojte samo komentirati iz kladionica i kafića..

Dragi komentatoru, zagrebi malo ispod površine. Jal, očaj i nezadovoljstvo običnog čovjeka ima svoj uzrok - loše gospodarsko stanje i nesposobni ljudi orijentirani samo na vlastitu dobrobit na vodećim pozicijama. Običan čovjek nažalost je u takvoj poziciji da malo toga može promijeniti, pa mu jedino
preostaje bar napisati anonimno komentar.

Koliko ja vidim, tema članka je pisanica.. Dakle nešto što nema nikakve veze s politikom.. Uzrok nezadovoljstva, gospodarskog stanja i td... ne treba potencirati i politizirati tamo gdje tome nije mjesto, kao što je ovde slučaj s izradom pisanice..

skini ulare gospon temaru

pajdo napiši da vizentaner nema veze sa politikom

Jad i zavist bi bila da imaju i milijune..jeb.i ga,takav mentalitet seljacki

Opet obično površno generaliziranje.

taman u nju mogu stati NEVEN i KVESKO!

taman u nju mogu stati NEVEN i KVESKO!

Što lupaš i ova dvojica napraviše sijaset zla, kamo li da se još dvojica izlegu.

Bravo vizi,citav humac je za tebe

Zato ste ga potrali u grad

Pisanica od 2 metra postavljena ispred zgrade općine Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto