Besplatna radionica za sve koji žele naučiti više

ljubuski.info

Udruga 'Pravi Put' zajedno s 'Grow Up Academy' Makedonija Skoplje, s jednim od najvećih stručnjaka za online poslovanje Ivicom Penićem će održati "Besplatnu Radionicu" dana 17.4.2016. u Općinskoj vijećnici Ljubuški, s početkom u 18h.

Ivica Penić je jedan od najvećih stručnjaka za online poslovanje ove regije. Svoju karijeru započeo je u poslovima prodaje i marketinga, te se kroz dugi niz godina educirao i usavršavao na osobnom i profesionalnom planu.

Radio je u NewMan business akceleratoru kao Smart Up Centar menadžer u Makedoniji. Danas je su-osnivač novog edukativnog programa Grow Up Akademija koja je namjenjena onima koji planiraju privatni business ili su ga već započeli u posljednje 2 godine, a žele steći znanja i vještine iz područja prodaje i marketinga kako bi, kroz učinkovitu promociju i prodaju, osigurali životni stil koji žele. Autor je velikog broja projekata i publikacija, a posljednje dvije godine vodio je biznis akcelerator u Skoplju.

Unazad šest mjeseci, sa svojim timom radi na projektu Grow up akademije, gdje educira i savjetuje mlade poduzetnike s prostora bivše Jugoslavije.
Cilj ove radionice je pomoći svim kreativcima s poslovnim idejama naučiti kako doći do inicijalne prodaje bez puno ulaganja. Pokazat ćemo vam alate koje koristimo i što točno trebate napraviti kako bi se efikasno promovirali na internetu, kažu iz Novog puta.

Radionica je namijenjena svim privatnicima bez obzira na branšu, zaposlenicima u prodaji i marketingu, startup osnivačima ili timovima, svima koji žele testirati svoje poslovne ideje na tržištu.

Na radionici ćete dobiti opise, objašnjenja, formule i alate koje ćete iskoristiti kako bi analizirali svoje svoj posao i stvorili savršen prodajni proces, te osigurali konstantan priljev novca za sebe i posao. Ovo je jedan od većih događaja za u ZH Županiji, te kao predsjednica Udruge "Pravi Put" mogu istaknuti kako je ovo prilika za sve koji mogu i žele naučiti više, poručila je Žana Alpeza, predsjednica Udruge.

Prijavite se na ovu radionicu za besplatno sudjelovanje na poveznici Facebook for Business.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto