Besplatna radionica za sve koji žele naučiti više

ljubuski.info

Udruga 'Pravi Put' zajedno s 'Grow Up Academy' Makedonija Skoplje, s jednim od najvećih stručnjaka za online poslovanje Ivicom Penićem će održati "Besplatnu Radionicu" dana 17.4.2016. u Općinskoj vijećnici Ljubuški, s početkom u 18h.

Ivica Penić je jedan od najvećih stručnjaka za online poslovanje ove regije. Svoju karijeru započeo je u poslovima prodaje i marketinga, te se kroz dugi niz godina educirao i usavršavao na osobnom i profesionalnom planu.

Radio je u NewMan business akceleratoru kao Smart Up Centar menadžer u Makedoniji. Danas je su-osnivač novog edukativnog programa Grow Up Akademija koja je namjenjena onima koji planiraju privatni business ili su ga već započeli u posljednje 2 godine, a žele steći znanja i vještine iz područja prodaje i marketinga kako bi, kroz učinkovitu promociju i prodaju, osigurali životni stil koji žele. Autor je velikog broja projekata i publikacija, a posljednje dvije godine vodio je biznis akcelerator u Skoplju.

Unazad šest mjeseci, sa svojim timom radi na projektu Grow up akademije, gdje educira i savjetuje mlade poduzetnike s prostora bivše Jugoslavije.
Cilj ove radionice je pomoći svim kreativcima s poslovnim idejama naučiti kako doći do inicijalne prodaje bez puno ulaganja. Pokazat ćemo vam alate koje koristimo i što točno trebate napraviti kako bi se efikasno promovirali na internetu, kažu iz Novog puta.

Radionica je namijenjena svim privatnicima bez obzira na branšu, zaposlenicima u prodaji i marketingu, startup osnivačima ili timovima, svima koji žele testirati svoje poslovne ideje na tržištu.

Na radionici ćete dobiti opise, objašnjenja, formule i alate koje ćete iskoristiti kako bi analizirali svoje svoj posao i stvorili savršen prodajni proces, te osigurali konstantan priljev novca za sebe i posao. Ovo je jedan od većih događaja za u ZH Županiji, te kao predsjednica Udruge "Pravi Put" mogu istaknuti kako je ovo prilika za sve koji mogu i žele naučiti više, poručila je Žana Alpeza, predsjednica Udruge.

Prijavite se na ovu radionicu za besplatno sudjelovanje na poveznici Facebook for Business.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari