Potvrđena optužnica protiv Stojana Perića iz Ljubuškog

ljubuski.info

Dana 9.3.2017. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 27.2.2017. godine, podignuta protiv Stojana Perića, s prebivalištem u Studencima b.b., općina Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilje u obitelji iz čl. 222. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Napomena:
Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nedužnim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.

Tužiteljstvo ZHŽ

Glas naroda

Ovo mi nikad neće biti jasno zašto se nekome tko prekrši zakon objavi puno ime i prezime, a nekome samo inicijali?????

Dok je istraga u tijeku (tužiteljstvo, policija), tj. dok slučaj/osoba ne dođe pred sud, tada se u pravilu koriste inicijali. Kada slučaj dođe do suda, sud se očitovao o predmetu i potvrdio osnovanost optužbi - tada to postaje javna informacija. Jesi li ikada čuo kako je suđeno nekom s inicijalima?

Pored ovoga gore, maloljetnicima se u pravilu objavlju inicijali.

Ima vecih i od vas

Potvrđena optužnica protiv Stojana Perića iz Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari