Huliganima jednomjesečni pritvor

ljubuski.info

Nakon incidenta na drvarskoj benzinskoj postaji B&M, pokraj magistralne ceste Drvar-Petrovac, u Ulici Jole Marića, šest mostarskih studenata završilo je u jednomjesečnom pritvoru u KPZ-u Mostar zbog nasilničkog ponašanja.

Šest mladića i jedna djevojka s državljanstvima BiH i Hrvatske, starosti između 18 i 24 godine, navijači koji su se vraćali iz Zagreba s utakmice Dinamo - Osijek, u noći s subote na nedjelju oštetili su benzinsku crpku B&M pokraj magistralne ceste Drvar- Petorovac i ozlijedili dvojicu radnika.

Ujutro oko 4.30 sati, sedam navijača iz Vinkovaca i Splita, te Mostara, Čapljine, Ljubuškog i Gruda, natrpanih u jedan Audi, došli su na crpku, posvađali se s radnicima, te fizički sukobili i polupali inventar. Neki od njih bili su pijani, a svom pohodu oštetili su ulazna vrata, police i prozore, a što su sve zabilježile i sigurnosne kamere.

Na snimku se vidi i kako jedan izlazi iz prtljažnika. Potom su pobjegli prema Bosanskom Grahovu, gdje ih je policija i sustigla. Kako doznajemo, nakon što su s polica uzeli boce Coca- cole, svemu je prethodila naoko bezazlena prepirka oko leda. Djevojka iz Gruda, također mostarska studentica, pokušala je smiriti i razdvojiti sukobljene strane, ali u tome nije uspjela.

Glas naroda

Imena ....

Strasni hercegovacki boysici

Huliganima jednomjesečni pritvor
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari