Oliveru Marijanoviću osam mjeseci zatvora, Dario Krezić nije ni optužen

ljubuski.info

Općinski sud u Mostaru proglasio je krivim i osudio na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci Olivera Marijanovića. Podsjećanja radi, Marijanović je krajem studenog 2015. godine oteo Marija Markotu s kojim je zajedno pohađao obuku za Graničnu policiju BiH u Rodoču.

Marijanović je u dogovoru s Dariom Krezićem, savjetnikom za sigurnost člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića, Markotu doveo u naselje Raštani. Marijanović je Markoti pokazao pištolj, nakon čega ga je izveo iz automobila i počeo tući. U tom trenutku na parkingu se pojavio Dario Krezić koji je je kazao Marijanoviću da prestane tući Markotu, s kojim je nastavio razgovor.

Krezića je zanimalo je li je Markota pričao kako je direktoru Granične policije BiH Zoranu Galiću dao mito za uposlenje u Graničnoj policiji BiH. Inače Krezić, bivši član predsjedništva HDZ mladeži, blizak je prijatelj Galića i kršteni kum njegovog djeteta.

Nakon razgovora Marijanović je vratio je Markotu u naselje Rudnik, te je ga je upozorio kako bi mu bilo bolje da za ovaj incident nitko ne sazna.

7+3=8

Sam Marijanović priznao je kaznena djela koja su mu stavljena na teret (otmica i reketiranje). A iako je Makotu oteo u dogovoru s Dariom Krezićem, njegovo ime se nije našlo na optužnici.

Glas naroda

Šta reći na ovo već velika sramota

Galić und Krezić = banditen

Treba uzet pravdu u svoje ruke

Pa onda je sve ono bila istina, a ne trač.
Sta mislite bi li venica ćavar uopće podigla optužnicu u ovom slučaju

Nebi jer nesmije galic je boss naj veci opasniji je nego Arkan sto je bio u srbiji 97 on radi sto hoce ima mafiju uza sebe vlast pa vi pricajte sto hocete tkomu se suprostavi gotov je na sto nacina ga dokrajci jer covjeku nepismenu mafijasu dati vlast znate narode sto to znaci malo promislite

Precjenjuješ ga prijatelju Galić je obična jajara koja je izuzetno servilna prema svojim političkim nalogodavcima i zaštitnicima poput nepismenog ali izuzetno primitivnog zemljaka i na našu sramotu hrvatskog zastupnika u Domu naroda parlamenta BiH Karamatića.

Pajdo upamti da će završiti ko i Arkan. I sva ta mafija oko njega imaju svoje sinove, djecu, nabubat će ih isto kao što u i oni ,, Bubali ,, nevine ljude, urinirali, prebijali, kad tad doći će sve na naplatu. Vidjeti će kako boli ?????

Kakva je to kazna, do 1 godine zatvora , plati se, neće ga ni vidjeti zatvor.

sada će mate brzo nazad dovešće on to ured

ovo je hercegovačko krivosuđe biće belaja vako su radili komunisti

znači istinaje jamljalisu pare za posa po tome nemere ni markota radit ko policajac davaje mito dase primi istoje krivično djelo ko daje i ko prima i njega triba sankcionirat

Presmjesno haha a ljudi pogotovo sto.komentiraju imate vi doticnog jedinog svjedoka (zrtvu) svaki dan mislim ili na bijaci ili gorici.. radi normala sve.. prijatelj mi rece cak par puta ga pitao onako oprezno... momak se smije kaze sta mediji i politika mogu izmislit to nemoze niko koga zanima.istina pitat ce mene, ali nikoga ne zanima bolje je ovako trabunjat gluposti ps. E sad i mene zivo zanima da ovo traje godinu dana a da nijedan ovaj turbo profesionalan mediji nit novine nit tv nisu njega pozvali ili bar do iskaza doslo njegovih da cujemo sta ima momak za rec kako cujem i znam nije taj decko bas maca mala ni on ni otac mu da bi ih se tako lako zastrasilo i da se sakrije u misiju rupu.. Zalosno sto se slomilo politicko prepucavanje na ledja momka ma kakav bio ... sve da je i dao sto sumljam jer svi sto ga poznaju rekli su da je jedini on realno u to vrijeme bio za tog posla podoban, i da se ubijao od priprema ali eto uvjek u nas racun bez krcmara..

pričste gluposti ovoga osudili ovi radi ko policajac niđe veze mora i ovaj odgovarat nemože bit policajac

Oliveru Marijanoviću osam mjeseci zatvora, Dario Krezić nije ni optužen
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari