Mladić kamenjem napao Borjanu Krišto pred njenom obiteljskom kućom

ljubuski.info

Uz psovke i vrijeđanje, mladić inicijala F.K., rođen 1991. godine, napao je kamenjem Borjanu Krišto, predsjedavajuću Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, u dvorištu njene obiteljske kuće.

Kako ističu u MUP-u Herceg-Bosanske županije, djelatnici Policijske postaje Livno zaprimili su dojavu da je NN osoba došla pred dvorište obiteljske kuće u ul. Zgona, Livno, vlasništvo B. K. rođene 1961 godine u Livnu, te uz psovke i vrijeđanje bacala kamenje prema B. K. koja se nalazila u dvorištu.

"Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i tom prilikom u dvorištu obiteljske kuće pronašli dva manja kamena i van dvorišta dva kamena. Operativnim radom na terenu pronađena je osoba F. K. rođen 1991 godine u Livnu, te sprovedena u PP Livno, nakon čega je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ugrožavanje sigurnosti', iz čl. 183 KZ F BIH. Daljni operativni rad je u tijeku", ističu iz MUP-a HBŽ.

Informaciju o tome da je riječ o Borjani Krišto potvrdio je glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak koji je kazao da je u trenutku incidenta s Borjanom Krišto u dvorištu bila i njena prijateljica.
"Osoba koja je poslije pronađena bacila je dva kamena prema njima, a koja nisu nikoga pogodila. Borjana Krišto nije ozlijeđena", kazao je Vrdoljak.

Neslužbeno se doznaje da se radi o mladiću koji studira u Mostaru, a koji živi u blizini obiteljske kuće Borjane Krišto, kao i podatak da se i on preziva Krišto.

Kao motiv spominju se medijski natpisi o donacijama nevladinim organizacijama od strane vlasti.

Glas naroda

Tako i treba,sve ih kamenom ... i Covica i Barbarina ,a ta krava osiguraje poticaje familiji i blizim prijateljima,u Sovicima je rođaku dala 500.000 za poljoprivredni poticaj ,on skova šupu u kojoj su 4 koze a kuca brate skoro ko u Covica,i treba je kamenom! Ova informacija se lako da provjerit,ko ne vjeruje samo nek se provoza i nekog upita... Treba nju u zatvor

Ko je to u Sovicima dobio lovu od borjane dajte recite nemojte zabusavat bezveze....

Zna li iko kako napreduju radovi na kafiću u samostanu Humac.Kažu da će konobarice kad kafić bude gotov biti u bikinijima jer se slijede svjetski trendovi.Jesmo napredni

Ovo je izjavila Borjana Krišto u Dnevno ba"Nisam se uplašila. Uzdignute glave ću hodati, ne bojim se. Ali, me je strah za društvo. Zamislite da vam neko dođe da kamenjem gađa susjeda ili bilo koga u okruženje, pogledajte gdje smo došli”, kazala je Krišto.
Bando jedna, pa ti si vodila i još vodiš ovaj narod i došli smo dokle si nas ti dovela.

Bravo mladicu, istinski si heroj napavcenog naroda,ali sad ide pila naopako,od sada je [ * neprimjereno * ] bojana KRISTO zrtva.

Treba novog Čegevaru i udružiti snage da se smakne sva ova komunistička otpad

ovako se stvara isil i revolt naroda od nepoštenih bogataša,samo pogledajte koliko ima milionera a naša dijeca poštenih roditelja biježe u njemačku ova student za pohvalu da ima više ovakvih a disu susjedi što nepodrže studenta a IVO ANDRIĆ davno napisa DOĆIĆE VRIJEME KAD PAMETAN UŠUTI, BUDALA PROGOVORI A FUKARA SE OBOGATI

Svi mi znamo svakoga iz svoje sredine štaje imao prije rata a šta ima sad,koga ce policija štititi studenta sigurno

Livnjaci svi ispred policije i da puste momka,inače kamenjem u njih i istrati gam.. uhljebsku,rijetki su tu zaslužili da rade.

Čović, Krišto jadan narod hrvatski koga prestavlja sada nas nitko neugrožava osim ovih i njima sličnim Hrvatina

A zato su u Čovića onoliki zidovi oko vile

Pred policiju svi iz Ljubuškog imate dva autobusa sigurno kojiće dati podršku studentu

Kako se čini,bit će kamenja i u Ljubuškom,neće debelog zaštiti svi policijoti sto su primljeni preko veze.

Debeli će sam sebi doći glave,osim dosadašnjeg kriminala koji je učinio nije mu dosta pa preko Marija Hercega radi gadosti u lovačkoj udruzi.Nije ni svjestan kako će ga to skupo stajati.

Šta je više sa tom udrugom,pa kako normalan lovac može imati za predsjednika ratnog profitera,lažnog pukovnika,kriminalca.

Tomislave tko je to iz Sovica ako nije problem.

Kod nas se asfaltiraju ulice pojedinim zaslužnim građanima iz proračuna, po projektu probably®

Djeca će mu biti ponosna na ovaj čin- kad ih bude imao, a nadam se da će ih biti i i da neće morati ići negdje daleko kao današnja djeca.

Počelo je.Nema te vi policije koliko će vama trebati da vas zaštiti.Bando lopovska.!

di su revolucionari iz ljubuškog?

Eto tebe čekaju pismeni da ih povedeš u sreću i blagostanje, odnosno sa tobom su svi problemi gotovi.

U Ljubuškom nema revolucije.Svi šute,mule,fol nešto pričaju.Ne rade ništa.Prvi znak neke revolucije je razbijeni radar i to je nešto.Revolucija se događa u Bosni mi hercegovci smo odavno k u k a v i c e i ne smijemo javno reći ono što mislimo.Nema dovoljno pokreta otpora zato je možda sada vrijeme za to dok svi ne odemo negdje vani
Za revoluciju spremni

ovako je narod krenuo 90 na jna ponavlja se povjest

pojavio se božo petrov u hercegovini sa kamenicama student kamenuje ugnjetivače uhljebe

kad narod sazna za sve ponore svoje love letiće kamenje na vilienjake ka što je bilo u neumu 90 godina

vidićete kad dobijemo državu krvavi gaća kako naši kradu reče trubač sa sene bruno bušić

a kaće ta država?

Dragi moj sine, umjesto da te nagrade, oni te optužuju, nema tu kaznenog djela iz članka 183. KZ F BiH. Policija treba protiv nje da podnese kaznenu prijavu jer je ona počinila KD Zlouporaba položaja i ovlasti, svojoj nevjesti prebacila svjesno iz koristoljublja 100.000,- KM.kako je nije sramota što je uradila, a tebe prijavila .Neka uzmu otiske sa kamenčića, možda budu Dragančetovi otisci papilarnih linija.??????? Da

Ona je počinila dva teška kazena djela gdje je tužiteljstvo

Kakvo tužiteljstvo! Tužiteljstvo je njihovo i njima služi kao zaštita i represivni aparat. Vidjećete sada kako djeluje represivni aparat, kako se ekspresno podiže kaznena prijava i sudi mladiću.

Nasilje nije za riješavanje problema i neslaganje
Ali ovo se ne može reći da je "baš napao" jer vjerovatno mladić je htio pokazati koliko ih prezire, on nije bacio da ih pogodi da je htio vjerovatno bi jednu pogodio, dva kamena za dvije dame. To je simbolika, ali bi trebalo biti i upozorenje našim dragim političarima!
"Možete raditi šta hoćete, ali i ne dokle hoćete"!

Ovo je samo početak biće svašta

Ima kamenja u Hercegovini

dobro je dok je ne budu gadjali iz puske

Kad te tvoj narod prezire u ovakvoj državi e onda moraš biti đuble veliko

Da li je ona uzvratila kruhom!?

Bahati se Borjana koliko hoces a neces dokle oces i Sanader se je bahatio pa gle sad....Uostalom ne bojis se ti za narod i susjede nego za sebe.Ne laje pas radi sela nego radi sebe.A ko god zivi posteno toga niko nece napasti i ne zivi u strahu.a ti zamisli se malo.

kanitese žene pomogla kom je stigla nekvas je stid

nema dovoljno kamenja za bsve glave koje bi trebalo porazbijati

Ja sam za kažnjavanje ovog napadača ali zbog promašaja

ja sam po ocu ustaša i to me prati tako i djeca svojih nepromišljenih roditelja moraju nosit njihovo prljavo breme povjest pamti sve

Mladić kamenjem napao Borjanu Krišto pred njenom obiteljskom kućom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari