Pretresi i na području zapadne Hercegovine

ljubuski.info

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, u suradnji sa MUP-om Hercegovačko-neretvanske i Zapadno-hercegovačke županije te Centrom javne sigurnosti Istočno Sarajevo, jučer su u operativnoj akciji "Praznik" izvršili pretrese na 31 lokaciji i lišili slobode 21 osobu.

Osobe su lišene slobode po naredbi Županijskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Tužiteljstva Sarajevske županije zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i kaznenim djelom posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

U pretresima na području Sarajevske, Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije te Istočnog Sarajeva sudjelovalo je više od 300 policijskih službenika. Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji će se koristiti kao dokazi u daljem postupku. Osobe lišene slobode jučer tijekom dana su kriminalistički obrađene nakon čega će postupajući tužitelj odlučiti o njihovom daljnjem statusu.

U pretresima je pronađena je i oduzeta veća količina opojnih droga, opreme za proizvodnju i preprodaju opojnih droga, mobilnih telefona, računarske opreme, novca, vatrenog oružja, municije, eksplozivnih naprava, dokumentacije i jedno putničko motorno vozilo.

Nastavljen je i rad na pronalasku još deset osumnjičenih osoba za kojima se traga.

Komentari

kad će sipa pretrest vlas i nacionalne kod njih se ima šta nać no uvuk se pretresa gladan narod i opuhan

koliko znam jedina i najopasnija droga kod nas je članstvo u hadezeu i državni posao

E Crni , Crni....pocrnuo si

Tako treba sve ih treba pozatvarati m.a.m.u im dilersku

Crni je najpokvarenija osoba u kantonu,truje i vara omladinu al opece ga pustit iz stare je on udbaške porodice

majku mu pokvarenu i sve ove godine koliko je dice upropastija -onako crn isti đava sotona čista.to triba smaknuti ja vam kazem

one posjušake niko ne dira a unjih naj veća droga u elevantu mora da imadu nekoga u sipi

Kako ce mi prodat ako me ne briga...

Pretresi i na području zapadne Hercegovine

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto