Županijska skupština za doprinose duguje 517.228,88 KM

ljubuski.info

Skupština ZHŽ za doprinose svojim djelatnicima duguje prema podacima Porezne uprave F BiH 517.228,88 KM. Dug je nastao za mandata sadašnjeg predsjednika Ante Mišetića - Sove. Skupština ima s profesionaliziranim zastupnicima 22 uposlenika, a Mišetić je svake godine potpisivao dokumentaciju za poreznu upravu u kojoj je naznačeno da su navedeni doprinosi plaćeni.

Proračun skupštine iznosi oko 1 milijun KM i u njega su uvijek predviđena sredstva za bruto plaće, ali i pored toga doprinosi djelatnicima nisu uplaćivani.

Stotine tisuća KM za udruge i reprezentaciju

Mišetić doprinose nije plaćao, potvrdila je Porezna uprava, iako je potpisivao kako jeste, ali nije propustio trošiti stotine tisuća KM dajući ih raznim udrugama, a čak je u jednoj godini potrošio više od 60.000 KM za reprezentaciju.

No, to nije najgora strana skupštinskog proračuna, a pokazatelj da su za 6 godina zastupnici radili samo nekoliko dana bez bilo kakvog učinka na poboljšanju zakonodavne vlasti, osim trošenja 6 milijuna KM, zaprepašćuje.

Očit je raspad zakonodavne vlasti. Kako će to HDZ BiH pravdati, politički, zakonima ili će priznati da se radi o teškim nezakonitim radnjama, ostaje vidjeti.

2010. godine Mišetić je obećao "sjaj", ali umjesto sjaja dobili smo ......

Podaci PU F BiH

Glas naroda

ovo je politika kradezea uništi sve što dovatiš i bogati se i svoje uhljebe tj glasačku mašineriju

uvik iste fore i lazi, uvik isti duh lazi, zavisti i ljubomore.., velik je HDZ dok postoje takvi kao Vi.., di nema problema..?, kad ih nije bilo..?. samo kod jednih zele viditi i potencirat a kod drugih zanemariti..., kadu u ove cetri opcine žzh ne bi bio HDZ na vlasti i kada ne bi imao zupanisku vlast ljubuski.info ne bi imao io cemu pisati i ne bi ukazivao na sve nepravilnosti koje bile da je drugi netko u pitanju.., NJemu (portalu ovome) je samo problem HDZ a iz tog se zna dosta tog iscitati.., a najbitnije sto iza ovog portala stoje osobe usko vezane iz onog sistema..., e tako ti je to moj slavkiću, zvončiću, i ostali, kako vi kazete UHLJEBICI iz onog Vama nikada ne prezaljenog sistama

Po tebi koga bi trebalo kritizira.Možda nemuštu oporbu.Demokratsko društvo podrazumijeva da se vlast može kritizirati kada čini loše poteze.Pa pročitaj tisa iz Hrvatske pa ćeš vidjeti kako se tamo kritiziraju kritičari.Ipak smo mi dosta zaostaliji u medijskim slobodama,sreća naša što ima info inače bi as progutao medijski mrak i vi bi se ponašali jop puno gore.Ovako vam ovaj medij ne da da radite sve što hoćete.Radite svašta i to se bar objelodani tako da vam više niko neće bacati cvijeće jer narod je ipak skužio šta mu radite.Zato vas nema puno među narodom jer se naroda bojite.

jadan ti je onaj tko truje narod negativizmom,

kakve veze ima prosli sistem sa ovim lopovlukom i neuplacivanjem doprinosa

priča za malu dicu

Navike su ostale džaba što se kapa promjenila

517 milijuna da se zna!!!

nu para

Vidi presjednika isto klip kokuruza..

to je tvoja razina.., kako tko izgleda

Tako je pajdo što će mu lipota kad je vako sposoban

ovo je pljačka naroda nisu nama krivi muslimani i srbi nego hrvati udbaši uhljebi i nasi sanaderi todorići merceli vidoševići i ostali paraziti rvackog naroda naša guba guba nepismena i brezobrazna koja se crkvom prikriva

nu dera

Županijska skupština za doprinose duguje 517.228,88 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari