Novim trošarinama gorivo skuplje za minimalno 15 feninga

ljubuski.info

Građani BiH će, po svemu sudeći, već od travnja imati skuplje gorivo na crpkama za minimalno 15 feninga po litri. Ovo će biti posljedica dogovora unutar Fiskalnog vijeća BiH koje se u utorak suglasilo o izmjenama i dopunama Zakona o trošarinama, kojima se predviđa povećanje trošarina na naftu, naftne derivate i lož ulje.

Ovo je ujedno bio i jedan od uvjeta Međunarodnog monetarnog fonda. Prošle godine u Parlamentu BiH nije prošao prijedlog da se trošarine povećaju za 15 feninga, ali političari sada, pritisnuti MMF, žele usvojiti ovo povećanje.

S povećanjem trošarina na gorivo od minimalno 15 feninga, BiH će stati rame uz rame po cijeni goriva sa Srbijom, Hrvatskom, Crnom Gorom i ostalim zemljama regije.

Do sada je u BiH gorivo bilo jeftinije nego u ostalim zemljama u regiji, i to u prosjeku od nekih 30 feninga.

Komentari

Dasta,treba slušat MMF da bi dobili novi kredit! Svi smo u kreditu to je super! Šta je nama još jedan kredit,treba mjenjat vozni park! Treba zaposlit još stranačkog/biračkog tijea! Treba policajcima bez uplaćenog staža kupit Golfa 8. sa 90 kamera tako da mogu snimat baš sve građane koji jure posudit pare da uplate ratu dobrog kredita!

Država kreditom varća kredit koji nemože nikad vratit! Pa nam daj poskupi duhan,pa nam daj poskupi registraciju vozila,daj nam uvedi eko test tako da mi koji ne prođemo jer ne možemo kupit novo auto plaćamo više,a sve to za naše dobro jer MMF zna šta nama treba,Kredit!!
Svaka čast,i narodu što šuti

Evropske cijene, balkanske plaće bravo!

Evropske cijene, balkanske plaće bravo!

Evropske cijene balkanske ceste.Bolje su ceste bile za vrime rimljana a i manje je pljačkaša bilo.Robin Hoodova na svakom koraku samo što ovi uzimaju siromašnima a daju bogatima.Prije je svaka banda naplaćivala prelazak preko svog teritorija a danas to policija radi

propast zaduženje i propadanje tako je i u hrvackoj kola idu nizbrdo samo je pitanje brzine nema spasa plenki ordinira za eu i sprema bjeg odkud je došao a kradeze će isparit ko i kpju

Novim trošarinama gorivo skuplje za minimalno 15 feninga

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari