U ponedjeljak "Dan narcisa"

ljubuski.info

I ovog proljeća, u cijeloj našoj Zapadnohercegovačkoj županiji u ponedjeljak i utorak, 20. i 21.3. obilježavamo Dan narcisa.

"Dan narcisa" je dan kada ste nam jako potrebni, kada nam puno znači vaša podrška i osmijeh.

Svi narcisi koji se ovih dana dijele širom svijeta, u stvari su znak dolaska proljeća, novog rađanja i zato su za nas žene oboljele od karcinoma dojke, narcisi simbol novog početka, simbol novog života, života koji slijedi iza dana teške borbe sa opakom bolesti.

Hvala vam za svu do sada pruženu podršku, za svaki trenutak kada ste bili uz nas. Želimo da se udružite sa nama, da zajedno krenemo u edukaciju i prevenciju jer na vrijeme otkriveni karcinom je 90% izlječiv.

Ne dopustite da vam se, zbog vaše neodgovornosti, dogodi ovo što se dogodilo nama. Zajedno pomozimo sebi, našim mamama, kćerkama, bakama, prijateljicama, svim ženama jer biti žena je prekrasno a biti zdrava žena je bogatstvo!

Na prigodnim štandovima koje ćemo postaviti u svim mjestima ZHŽ članice naše udruge zajedno sa volonterima prodavat će narcise i dijeliti promotivne letke, kupnjom istih i novčanim prilozima pomažete rad naše udruge.

Ponedjeljak 20.ožujka

  • Ljubuški od 9 sati - na štandu ispred zgrade Općine
  • Široki Brijeg od 12 sati - na mostu u gradu

Utorak 21.ožujka

  • Grude od 10 sati - preko puta zgrade Eroneta
  • Posušje od 12:30 sati - na trgu kod Srednje škole

Dođite, podržite nas i naš rad!

Udruga žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke "Narcis"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari